« Seks
objavljeno prije 2 godine
INTIMNA VEZA

Ponovno otkrivena moć para

TIANI™ DUO, dragulj među masažerima za parove, sada uključuje dva motora za snažan užitak koji se neprimjetno uklapaju u vaše najsenzualnije trenutke

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

parovi

,

Par

,

intima

,

intimna veza

Užitak se množi kad se dijeli, a još više kada u formulu dodate seks igračku. One više nisu samo dodatak za samostalnu igru, već izvrstan način da podignete ljestvicu i preuzmete veću kontrolu nad svojim užitkom s partnerom. S obzirom na to da je dijeljenje ujedno i brižnost kada su u pitanju seks igračke, LELO s ponosom predstavlja najnoviji dodatak najprodavanijem asortimanu TIANITM, TIANITM DUO!

Produbite svoju vezu kroz užitak, iznutra i izvana

Bez sumnje, osobna povezanost proizlazi iz osjećaja sigurnosti, opuštenosti i osjećaja vrhunske ugode s partnerom. Svoju vezu možete ojačati tako što ćete biti prisutni u trenutku i dopustiti sebi da osjetite sve senzacije koje TIANITM DUO pruža - osjećaje koji dolaze s duboko penetrirajućim unutarnjim i vanjskim vibracijama koje pružaju vrhunsko zadovoljstvo za oba partnera.

Nagrađivani, glatki, oblikovani dizajn upravlja se SenseMotion TM daljinskim upravljačem što vam omogućuje da pojačate užitak prema vašoj želji. Daljinski upravljač komunicira s TIANITM DUO samo pokretom, omogućujući vam da se više usredotočite na partnera i dodatno produbite svoju vezu. SenseMotionTM uključuje dva načina rada koji vam omogućuju pojačavanje vibracija naginjanjem ili pomicanjem daljinskog upravljača u bilo kojem smjeru. Brži pokreti povećavaju intenzitet vibracija zajedno s vašim i partnerovim užitkom.

Mekana i fleksibilna, TIANITM DUO odgovara širokom rasponu ljudskih tijela, što ju čini prikladnom za svakoga. Napravljena je za istraživače koji su spremni zaroniti u senzualne, strastvene trenutke sa svojim partnerom. TIANITM DUO se savija kako bi udobno odgovarala svim oblicima tijela, pomažući vam da postignete sinkronizirani skladni orgazam.

TIANITM DUO, sa svojim dvostrukim motorima, osigurava dodatni užitak za vas i vašeg partnera. Motori nove TIANITM DUO rade u paru, što rezultira dvostrukim osjećajem iznutra i izvana. Unutarnji, tanji dio vibrira i simulira erogene točke unutar vagine koji sežu sve do penisa tijekom penetracije. Istovremeno, vanjski dio stimulira klitoris za vrhunski užitak, šaljući zavodljive, nježne valove vibracija prema penisu.

TIANITM DUO karakteristike:

  • Luksuzan dizajn

  • SenseMotionTM način rada - vibracije reagiraju na pomicanje daljinskog upravljača

  • Dva vibrirajuća motora rade u paru pružajući dvostruki osjećaj kako iznutra tako i izvana

  • Osam snažnih postavki vibracija

  • Ultra-glatki vrhunski silikoni

  • Potpuno vodootporan i USB punjiv

  • 1-godišnje jamstvo i 10-godišnje jamstvo kvalitete

  • Dolazi u crnoj i ocean plavoj boji

28.04.2022. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    29.04.2022. 10:17
    Opa:)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh