« Život
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
PROBLEMI

Pogreške koje će vam uništiti vezu

Nekoliko naizgled jednostavnih pogrešaka u trenutku mogu i najbolju vezu pretvoriti u pakao nakon što se počnu ponavljati

Problemi lako stižu u vezu
Problemi lako stižu u vezu (Shutterstock)
Više o

veza

,

pogreške

,

očekivanja

,

svađe

Pogreške u vezama nisu rijetkost i, da ne biste pomislili drugačije, potpuno su normalna stvar sve dok učite iz njih i ne ponavljate ih. No, kad takve pogreške prerastu u obrazac ponašanja, problemi koji se rađaju iz toga postaju sve veći ...

Tako, recimo, nije rijetkost da partneri isti događaj interpretiraju na različit način. I to je normalno, sve dok ne pređe tanku liniju koja će to pretvoriti u problem. Ako je, primjerice, partnerici važno da njen partner upozna njene roditelje, a njemu je to gnjavaža - svađa je odmah iza ugla. Takve situacije postaju izvori frustracija i vode u nezadovoljstvo, krvnika svake veze.

>> Problemi koji vode do prekida veze >>

Ništa manje opasna za vezu nisu ni nerealna očekivanja. Češće se to događa ženama jer bi one rado promijenile neke stvari na partneru koje im se ne sviđaju, no tu nerijetko dolazi do otpora jer je partneru taj njegov obrazac ponašanja sasvim prihvatljiv i poželjan. Rješenje je jednostavno - nađite partnera čije ćete vrline i mane u potpunosti prihvatiti.

>> Pet loših navika koje vam mogu uništiti vezu >>

Za kraj, veza je odnos dva ravnopravna partnera. Dominacija ne samo da nije nužna, nego također postaje izvor frustracija, problema i nezadovoljstva.

12.01.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh