« Život
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
ZANIMLJIVO

Podsjetite se svako jutro na ove stvari i uživajte u životu

Ljepota života je i u tome da postoji beskonačan niz mogućnosti koji nam se otvara svako jutro, a na nama je da odaberemo najbolje

Neka vam svako buđenje bude poticaj za nešto novo
Neka vam svako buđenje bude poticaj za nešto novo (Shutterstock)
Više o

sreća

,

ljepota

,

život

,

buđenje

,

jutro

,

uživanje

Jutro je najljepši dio dana, složit će se mnogi - još ste u toplom krevetu, ako ste dovoljno odspavali osjećate se odmorno i svježe, ustajete, obavljate svoje male jutarnje rituale i uživate ...

No, većini ljudi jutro donosi grč u želucu - novi dan, nove muke, nova borba za preživljavanje, dosadna dnevna rutina koja ubija svaku kreativnost i želju za napretkom. Ukratko, život vam se srušio na glavu svom silinom.

>> Pozitivno razmišljanje utječe na stvarnost >>

Lijeka ima, naravno, nalazi se u nama samima i sve što trebamo napraviti je odlučiti ga upotrijebiti kako bi nam svaki novi dan bio prilika za nova iskustva, avanture, znanja i uživanje.

Stoga, evo jednostavnog plana - svako jutro kad se probudite umjesto razmišljanja koja će vam donijeti grč u želucu podsjetite se na nekoliko istina koje su neosporne i mogu vaš život učiniti upravo onakvim kakvog želite:

>> Kako pozitivno razmišljanje pretvoriti u akciju >>

Svaki dan može biti dobar ako ga vi takvim učinite - odlučite da vanjski utjecaji neće poremetiti vaš unutarnji mir i držite se toga.

Zapamtite, vi ste veličanstveno ljudsko biće, fantastičan proizvod prirode koji je takav sam po sebi i ne treba vam nitko govoriti da budete takvi - jednostavno shvatite da ste takvi svakoga dana svog života.

Život je u vašim rukama - svaka odluka koju donesete je vaša osobna i kad shvatite da vam su svi događaji u životu posljedica vaših odluka, preuzet ćete kontrolu nad njim i usmjeravati ga tamo gdje želite, bez obzira na vanjske utjecaje.

>> Prava istina o sreći >>

Uspjeh je već i činjenica da niste odustali - jači ste nego što mislite i ne odustajte od svojih snova i želja. Odbijanje neuspjeha i slušanja drugih koji vam govore da niste dovoljno dobro doći će samo od sebe kad ovo shvatite. 

Nasilnike i energetske vampire odstranite iz svoje okoline jer vam ne trebaju, popunite prostor koji su zauzimali boljim ljudima. Ne dozvolite da utječu na vas svojim jadnim postojanjem.

>> Sreća i zadovoljstvo mogu se privući >>

Cijenite sve dobre stvari koje imate u životu, podsjećajte se svakog jutra što je to dobro što imate u životu i volite to (obitelj na prvom mjestu). 

Budite zahvalni za svaki novi dan, jer imate još jednu priliku uživati u životu, napraviti nešto dobro za sebe i druge i biti čovjek.

>> Preuzmite konačno kontrolu nad svojim životom >>

Neka vaš jutarnji ritual uključi ovakva razmišljanja i vjerujte, vaš će se život drastično promijeniti na bolje u vrlo kratkom roku. Uživajte!

26.04.2015. 09:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh