« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Pet stvari koje ne smijete reći ženi ni za živu glavu

Muškarci, prvi spoj, glupost - to je uobičajena kombinacija u kojoj tip, prepun nesigurnosti koju želi prikriti, ispaljuje glupost koja ga vodi u propast - pa evo kako ćete vi to izbjeći

Pazite da ne ispadne ovako ...
Pazite da ne ispadne ovako ... (Shutterstock)
Više o

prvi spoj

,

muškarci

,

zavođenje

Prvi spoj muškarce prilično muči, pa se nerijetko zna dogoditi da ispale neku glupost koja će ih zakopati tako duboko da ih ni arheolozi neće pronaći stoljećima, a što je još važnije, neće više nikad vidjeti zgodnu curu s kojom su tada izašli.

E, ako vam se to dogodilo barem jednom u životu, mora da ste rekli nešto od ovoga:

Hvalisanje na prvom sastanku tipa: Jesi vidjela što vozim? ili nešto još gluplje ... Ni pod koju cijenu, ma koliko vi mislili da će vaše bogatstvo impresionirati.

Idemo sutra u kino? Pitanje je OK, ali ne baš na prvom sastanku, pričekajte barem drugi pa onda krenite sa svojim idejama.

Sviđam li ti se? Bože blagi, ako je izašla s vama, znači da je našla nešto privlačno, ne treba vam valjda sve nacrtati?

S koliko si muškaraca spavala? Ovako glup je rijetko koji muškarac, no nekad se zalomi i takvo pitanje ...

Što radiš večeras? ili Kamo ideš? Ajoj, evo još jednog posesivnog kontrol freaka, misli vaša odabranica i daje petama vjetra brzinom munje

Zašto me nisi nazvala ili odgovorila na poruku? Uff, odmah uvaljivanje osjećaja krivice, a istovremeno dajete do znanja da vam je jaako stalo ... Znači, ni slučajno.

25.03.2016. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh