« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
MUŠKI EGO

Pet rečenica kojima muškarci naprosto ne mogu odoljeti

Bez previše filozofiranja i nepotrebnih objašnjavanja, donosimo vam nekoliko rečenica koje apsolutno svaki frajer voli čuti, posebno iz usta svoje partnerice

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

komplimenti

,

muški mozak

Bez obzira na to jeste li tek u počecima vaše veze ili ste već 20 godina u braku, neke se stvari naprosto ne mijenjaju, posebice kad su muškarci i njihov ego u pitanju. Bez previše filozofiranja i nepotrebnih objašnjavanja, donosimo vam nekoliko rečenica koje apsolutno svaki frajer voli čuti, posebno iz usta svoje partnerice. Pa krenimo redom.

Izgledaš super.

Nesigurnosti oko izgleda nisu nešto što je karakteristično samo ženama, već more i muškarce, i to puno češće negoli su to spremni priznati. Upravo zbog toga ovaj je kompliment zlata vrijedan te najbolji primjer kako jedna kratka rečenica može učiniti čuda, kako za njega, tako posredno i za vas. Ukoliko još pritom vaš muškarac odlazi u teretanu, pa mu kažete da se „totalno vidi", očekujte da vas tretira kao kraljicu sljedećih nekoliko dana.

Volim tvoj/tvoju/tvoje (umetnite bilo koji dio tijela).

Ukoliko smatrate da je neki dio njegovog tijela zaslužio posebnu pohvalu, ne libite se to i naglasiti. Ovakve pohvale imaju posebno snažan učinak ukoliko pohvalite nešto na čemu je aktivno radio (primjerice, pločice na trbuhu) ili nešto što mu je dala Majka priroda, ali mu svejedno ne smeta biti ponosan na to (znate vi dobro o čemu ovdje pričamo!). Nije nikakva tajna - frajeri su iznimno vezani uz svoje muževne dijelove i uvijek im je drago čuti da i vi dijelite njegovo oduševljenje.

Jesi vidio kako te pogledala ona cura?

Bez obzira na to je djevojka u prolazu doista bacila pogled na njega ili ne, ovo je apsolutno najbolje što možete učiniti za ego svog muškarca. Ukoliko još pritom dodate i nešto tipa „Drolja jedna!", učinak će biti potpun. Istovremeno, pokazujete da ste dovoljno samopouzdani i da vam ne smeta da ga gledaju druge žene, budući da mu potpuno vjerujete. Win-win, rekli bi Amerikanci.

Možeš li mi pomoći otvoriti/dodati/odšarafiti ovo?

Nije bitno radi li se o tegli ajvara, šećeru na najvišoj polici ili žarulji, u svijetu sve neovisnijih žena koje mogu sve same, svaki frajer povremeno voli osjetiti se korisnim. Ne smijete ovo iskorištavati i činiti ga da za vas radi i potpuno trivijalne stvari koje možete i sami, ali budite sigurni da će vam rado uskočiti u pomoć čim osjeti da njegova princeza treba junaka da ju spasi. Ili barem stolicu da dosegne vrh police.

Ne znam zašto misliš da ti se kosa prorijedila.

Svaki četvrti muškarac počinje gubiti svoju kosu iza dvadeset i pete, a dvije trećine je već ćelavo do 60. rođendana. Unatoč svim onim silnim obećanjima kozmetičke industrije, lijek za ovu sasvim prirodnu pojavu još uvijek ne postoji. Ipak, to ne sprečava muškarce da pretvore gubitak kose u svoju najveću frustraciju i nesigurnost, zbog čega treba baš vas da ga uvjerite kako to naprosto nije istina. Isto kao što niti jedna žena ne očekuje istinit odgovor na „Izgledam li debelo u ovim hlačama?", tako ni odgovor na pitanje „Čini li ti se da gubim kosu?" ne smije biti ništa osim „Ma kakvi, to ti se sad čini zbog svjetla, meni je tvoja kosa baš sexy". Pametnomu dosta.

11.09.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh