« Kazalište
objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana
PREDSTAVE

Pepeljuga u CKNZG

No naša je Pepeljuga lutkarska priča Daniele Totić koja će posuditi glas svojim kreativnim likovima, a koja potpisuje ujedno režiju, kostimografiju i scenografiju

Pepeljuga u CKNZG
Pepeljuga u CKNZG (Arhiva)
Više o

Centar za kulturu Novi Zagreb

,

Pepeljuga

,

Kazalište Budilica

Predstava Pepeljuga prati sadržaj slavne bajke francuskog pisca Charlesa Perrauta o mladoj djevojci koja živi u siromaštvu sa zlom maćehom i njezinim samodopadnim kćerima. Djevojka koju tretiraju kao sluškinju ne gubi nadu da će zaplesati na balu plemenitog kraljevića, a san joj ostvaruje dobra vila uz male pomagače.

No naša je Pepeljuga lutkarska priča Daniele Totić koja će posuditi glas svojim kreativnim likovima, a koja potpisuje ujedno režiju, kostimografiju i scenografiju.

U igrano-lutkarskom spektaklu za najmlađe zaigrat će glumci Ian Novosel, Helvicija Tomić, Dubravka Beganović te Anton Crljen.

Pepeljuga će zaigrati u subotu, 9. studenog 2019. u 11 sati. Predstava je namijenjena djeci uzrasta 3-9 godina, a cijena ulaznice iznosi 25 kuna. Mlađi od 2 godine predstavu gledaju besplatno.

Više informacija o samoj predstavi pronađite na eventu Facebooka Centra za Kulturu Novi Zagreb, a detalje o samoj produkciji na stranici Kazališta Budilica.

05.11.2019. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh