« Stand up
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
mmc studio

Paddy Lennox - Irski stand up komičar u srijedu u Studiju smijeha!

Večer stand up komedije na engleskom jeziku u srijedu 17.11. u 20:30 sati

Fotografija vijesti
Više o

stand up komedija

,

mmc studio

,

Studio smijeha

,

stand up comedy

,

paddy lennox

Nakon Francuza i Britanca, Studio smijeha ugošćuje stand up komičara iz Irske. Komičar i glumac Paddy Lennox prvi puta pojavio se na pozornici 2001., te nakon toga odglumio hrpu komedija u Shakespeare Globe Teatru. Ovaj interaktivni i simpatičan komičar kombinira tematski materijal s observacijskim rutinama.

Paddy je imao super početak u korporativnim vodama koje su uključivale gaže za BBC, ITV, Investec i Jysk, te je gostovao na "The Blame Game", (BBC) Sky Poker i Talksport Radio.

Uz gaže u uobičajenim velikim prostorima, voli nastupati i u malim prostorima, inače život postane predvidiv. Paddy je super i u sinhronizaciji pa vas neće ostaviti ravnodušnima sa svojim glasovnim sposobnostima. Kad ne nastupa po Engleskoj, opušta se svirajući klavir.

Da bi večer bila u potpunosti internacionalna, Studio dovodi i Slovenca da priča na engleskom, te najvećeg komičara u Hrvatskoj da vas također pokuša nasmijati na engleskom jeziku, jer je to skroz normalno da Hrvat priča na engleskom za Hrvate. Sašo Stare i Vlatko Štampar pridružit će se Paddyju kao izvođači, a cijelu večer vodit će Marina Orsag.

Upad: 50kn. Rezervacije mjesta na: studio.smijeha@gmail.com ili 099 6739 888. Besplatne Vedrini grickalice na svakom stolu za omastiti brk.

Vidimo se u MMC-u Studio, Vlaška 92, 17.11. u srijedu u 20.30h.

12.11.2010. 17:32:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh