« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
HE HE

Ovo ne smijete govoriti ženama

Žene su osjetljive na neke stvari, pa bi muškarcima bilo pametnije da znaju što se smije govoriti, a što je zabranjeno i spominjati

Budalo jedna!
Budalo jedna! (Shutterstock)
Više o

žene

,

problemi

,

muškarci

1. Mogu li te poljubiti? - pitajte bilo koju ženu i reći će vam, muškarac nikada ne bi trebao pitati za poljubac. Takvo pitanje kosi se sa svime što žena očekuje od muškarca. Može odgovoriti s ˝da˝ ako je ljubazna, no iznutra će govoriti ˝ne˝.

2. Mogu li te nekad izvesti van? - žene žele biti s muškarcem koji je vođa i ima kontrolu, ne s nekim koji ju traži dopuštenje za bilo što. Nemojte je nikad pitati smijete li je izvesti van, jednostavno učinite to.

3. Bilo što o vašem autu, poslu ili kući što zvuči kao da ju želite impresionirati - znate li koji tip muškaraca priča o tim svarima? Pa istina je da mnogo različitih tipova o tome priča, no žene ih sve stavljaju pod jednu kategoriju: ˝Muškarci koji nemaju što drugo ponuditi˝.

4. Što želiš da radimo večeras? - postoji izreka da žene vole odlučne muškarce, i to je apsolutno istina. Kada ju pozovete van, imajte spreman plan. Ne prepuštajte svu organizaciju njoj, jer će vas gledati kao tip muškarca s kojim se neće moći zabaviti.

5. Sviđam ti se? - ako se treba izabrati fraza kojom ćete uništiti svu privlačnost, onda je to ova. Postavljanje ovakvog pitanja pokazuje gubitak samopouzdanja. Stoga ne pitajte, jednostavno pretpostavite da joj se sviđate i od tuda krenite.

6. Ostavio sam ti poruku, ali nisi odgovorila. Što se dogodilo? - ovo je najčešća pogreška koju čine muškarci, i premda se čini trivijalnom, velika je. U ovom slučaju najbolje je zanemariti stvar i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. Ako spomenete neuzvraćenu poruku, radite dvije stvari: 1. Pokazujete da ste zabrinuti (ako ste je prvi put sreli malo je prerano da budete zabrinuti), i 2. ponovo odajete dojam nesigurnosti.

7. S koliko si muškaraca spavala? - želite li to doista znati? Na ovaj način opet pokazujete nesigurnost, pogotovo ako to pitate na početku. Naravno, ako vas ona to prva pita, možete uzvratiti protupitanjem. Vjerujete, ne želite prvi započeti ovaj razgovor, samo ćete izgubiti.

8. Bilo kakve naznake budućnosti - često kada muškarac i žena izađu van prvi put, a ona spomene nešto što voli, muškarac će iskoristiti tu šansu da dogovori buduće spojeve. Npr. ona može reći da voli kinesku hranu, na što vi odgovarate: ˝Ma daj? I ja. Trebali bismo otići skupa u kineski restoran.˝ I dok ovo u teoriji zvuči dobro, morate imati na umu da žene ne samo da žele, već i trebaju muškarca koji im je na neki način izazov. Ako već na prvom spoju počnete pričati o budućim izlascima, i kako ćete se zajedno družiti, ona zna da ste zainteresirani, što znači da je igra gotova. Naravno, lijepo se povezati s nekim prvi put, no nemojte joj dati do znanja da vas je prebrzo osvojila, ili ćete završiti kao i svi prije vas koji su predlagali ˝nabavljanje prstena˝ nakon prvog spoja.

9. Nazvat ću te u petak - završavanje razgovora s ˝idućim korakom˝ dobra je tehnika ako pokušavate nekom nešto prodati, ali ne i kada razgovarate s ženom. Prvo, ubijate bilo kakvu spontanost, a drugo, također ubijeta bilo kakve šanse da vas ona nazove, jer ste ju stavili u poziciju da čeka.

10. Bilo što loše o njezinim muškim prijateljima - jedan od načina na koji žena muškarca obilježava kao ˝nesigurnog˝ jest kada počne prigovarati o njezinim muškim prijateljima, pogotovo ako ih još nije ni upoznao. Čak i ako jesu nešto više od prijatelja samo ćete izgledati kao da se bojite konkurencije. Radije šutite i usredotočite se na vlastitie kvalitete.

30.12.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh