« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu
OVAN 2019.

OVAN - Godišnji horoskop za 2019.

Godišnji horoskop za 2019. Ovnovima govori o raznim promjenama koje će se događati pripadnicima ovoga znaka - uglavnom pozitivnima!

Godišnji horoskop za Ovna za 2019.
Godišnji horoskop za Ovna za 2019. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Ovan

,

2019.

,

godišnji horoskop Ovan

,

horoskop za Ovna

,

horoskop 2019. Ovan

Godišnji horoskop za Ovna za 2019. ukazuje na godinu u kojoj će doći do priličnog broja pozitivnih promjena pripadnicima ovoga znaka. Nakon što je Uran izašao iz Ovna nakon sedam godina sredinom svibnja 2018., trebalo je vremena da sve promjene koje su pokrenute sjednu na svoje mjesto, pa je ova godina odlična za primjenu naučenih lekcija.

Ipak, Uran i dalje ima najznačajniji utjecaj jer kraj prošle i početak ove godine ponovno provodi u vašem znaku zbog retrogradnog kretanja što će napokon prestati 7. ožujka.

Kako je ova godina najbolje aspektirana upravo Ovnu i Lavu, od samoga početka treba krenuti snažno i beskompromisno na svim područjima života, od ljubavi do posla, jer ovako kvalitetni aspekti planeta jednostavno se moraju iskoristiti na najbolji mogući način.

Svi aspekti života bit će pod snažnim pozitivnim utjecajem Saturna i Plutona iz Jarca, a kako će i Venera u tri razdoblja godine uplesti svoje prste u ljubavni život, može se reći da je ovo godina u kojoj Ovnovi mogu napraviti sve pozitivne promjene u svom životu koje žele već godinama, ali nikako da se bace na to.

POSAO

2019. godina donosi mnoge pozitivne situacije za poboljšanje profesionalnog statusa u svim aspektima, od uvažavanja kolega i klijenata do većih prihoda. Tranzit Saturna i Plutona preko 10. kuće karijere od vas zahtijeva puno truda i posvećenosti, no rezultati će opravdati svaku uloženu kap znoja i neprospavanu noć.

Uz to, možete očekivati pomoć od Jupitera u Strijelcu koji će vam otvarati nove prilike povezane s raznim mogućnostima stručnog usavršavanja ili suradnje s inozemstvom, što svakako trebate iskoristiti.

Još jedna dobra strana ove godine je činjenica da ćete napokon završiti neke dugoročne projekte koje iz raznoraznih, što subjektivnih što objektivnih, razloga niste uspjeli finiširati tijekom protekle godine, a neki od njih imat će izravan povoljan utjecaj na vaš profesionalni ugled.

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

Sve u svemu, s poslovne strane godina za uživanje, no nemojte samo ležati na lovorikama - zasučite rukave i pokrenite nove stvari i projekte koji vam se motaju glavom već godinama, teško da ćete u godinama koje dolaze imati takvu naklonost planeta....

LJUBAV

Komunikacija je najvažnija, to znate i sami, a kako ćete tijekom ove godine uspješno izbjeći sve probleme na tom polju koje će u tri navrata većini znakova donijeti retrogradno kretanje Merkura, može se mirno reći da je godina sjajna i na ljubavnom planu.

Ovnovi koji su u dugotrajnim vezama učvrstit će odnose s partnerom i riješiti neke nesuglasice koje su ih mučile u proteklom periodu, dok će samci imati više povoljnih prilika za započinjanje nove veze s partnerom koji će zadovoljavati većinu njihovih kriterija.

Ako tražite novu ljubav, obratite pažnju na sljedeće periode povoljnog utjecaja Venere - od 8.1. do 3.2., posebno od 21.4. do 15.5., opet od 29.7. do 21.8. i još od 2.11. do 26.11.

Ukratko, ljubav vam neće biti na prvom mjestu, no neće biti nikakvih potresa tijekom cijele godine, što će vam ostaviti dovoljno vremena i svježine za poslovne poduhvate.

ZDRAVLJE

Uglavnom dobro, no to ne znači da se možete ili trebate opustiti - prebacite se u potpunosti na zdravu prehranu i ne zaboravljajte na vježbanje, jer će vam posebno početkom godine trebati sva energija i zdravlje koje imate zbog snažnog utjecaja Marsa u vašem znaku do polovice veljače. I da, spavanje nije za slabiće - pametni ljudi trude se svake noći odspavati barem 7 sati...

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2018. 19:15:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh