« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
JARAC 2019

JARAC - Godišnji horoskop za 2019.

Godišnji horoskop 2019. Jarcima predviđa godinu značajnih promjena na privatnom i poslovnom planu koje će im se prilično svidjeti

Godišnji horoskop za Jarca za 2019.
Godišnji horoskop za Jarca za 2019. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Jarac

,

horoskop godišnji

,

2019.

,

godišnji horoskop za Jarca

,

Jarac 2019. horoskop

Godišnji horoskop za Jarca za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da će godina biti puna promjena kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, što se zapravo samo nastavlja iz prošle koja vas je prilično iscrpila.

Zato je najvažnije odmah na početku godine prikupiti energiju kroz neki kraći odmor, resetirati se i krenuti dalje mentalno oporavljeni, što je vašem znaku izuzetno važno - vaš mozak je vaše najjače i najveće oružje i mora biti u savršenom stanju kako bi mogao smisliti sve što želite (a toga uvijek ima napretek).

Mislima ćete ove godine provesti dosta vremena u prošlosti, analizirajući neke svoje poteze, a kad ste već u tom filmu, potrudit ćete se i obnoviti neka stara prijateljstva i kontakte za koje ste shvatili da su vam potrebni u životu.

Začudno za vaš znak, ove vam je godine ljubav izuzetno dobro aspektirana unatoč teškim planetama u vašem znaku, a najveću korist ćete dobiti (za razliku od drugih znakova) od ulaska Urana u Bika 7. 3.

Na poslovnom planu neće cvasti ruže početkom godine, tek kad uspijete odmoriti i resetirati mozak vratit ćete se u staru rutinu fantastičnog analiziranja i planiranja po kojem ste naširoko poznati i cijenjeni.

Sve u svemu, godina nižeg i pozitivnijeg intenziteta od prošle, gotovo bi se reklo da je produženi godišnji odmor.

POSAO

Naravno da ćete nastaviti u ritmu iz prošle godine, čim se malo odmorite i oporavite, pa će rezultati vrlo skoro, već početkom proljeća biti i više nego zadovoljavajući.

Kako imate sposobnost predviđanja problema, a i one koje previdite u planiranju uočite čim se pojave i prije nego što se razmašu, može se reći da ćete i dalje raditi profesionalno i predano kao i uvijek, s dodatnom dozom kreativnosti koju vam donose Saturn i Pluton u vašem znaku.

Iskoristite dobro prva tri tjedna godine u kojima je Sunce i dalje u vašem znaku i završite sve zaostatke iz prošle godine na valu njegove silne energije, no nemojte zaboraviti davno napravljene planove i započnite ono što ste si zacrtali za ovu godinu - podrška Sunca jednostavno se ne smije propustiti.

Pronicljivost u procjenama ljudi naročito će biti izražena ove godine i lako ćete vidjeti što se sve krije iza maski koje stavljaju u poslovnom okruženju, a na vama je da to iskoristite na vlastitu i korist vaših suradnika - raskrinkajte bez bojazni svakog muljatora koji vam naleti putem.

Možda i najzanimljivija promjena bit će puno snažnija intuicija kojoj do sada niste pridavali posebnu pažnju, no sada bi bilo dobro iskoristiti je u potpunosti i uz njenu pomoć promijeniti neke procese koji su krenuli u krivom smjeru koji još uvijek nitko osim vas ne vidi.

Jednostavno, uživajte u godini i kad pred Božić krenete svoditi račune, vjerujte nam da ćete biti i više nego zadovoljni postignutim.

LJUBAV

Ljubavni život tijekom cijele godine pod snažnim je utjecajem sporih planeta u vašem znaku, Saturna i Plutona - iako se oni uglavnom shvaćaju kao planete lošeg utjecaja, to u vašem slučaju nikako nije istina.

Iskustva na osobnoj razini ove će godine biti neuobičajeno dobra i zanimljiva, naročito zbog činjenice da ćete biti puno romantičnije raspoloženi nego inače, što će ugodno iznenaditi vašeg partnera i bližu okolinu, a sigurno neće odmoći ako se bacite na osvajanje nekog novog.

Bit ćete glavni oslonac partneru tijekom cijele godine, što će se znati cijeniti i vratiti s kamatama, a zanimljivo je da Jarci koji nisu u vezama mogu lako započeti novu upravo na taj način - pomaganju nekome riješiti probleme koji se na prvu toj osobi čine nerješivima.

Naravno, bilo bi najbolje kad biste romantične podvige planirali za razdoblja godine kad se skupu pozitivnih utjecaja pridruži i Venera: od 4.2. do 1.3., od 16.5. do 9.6., od 22.8. do 14.9. i opet snažno od 27.11. do 20.12.

Sve u svemu, neočekivano dobre stvari na ljubavnom planu samo će vam dati dodatnu energiju za poslovne uspjehe, što je vama omiljena kombinacija.

ZDRAVLJE

Vježbanje je ove godine pravi imperativ za zdravlje - em će vas osloboditi stresa, em vam donijeti toliko potrebnu energiju za sve što imate u planu. Naravno, ne zaboravite da je temelj svega zdrav san, ono čega vama najčešće fali zbog posvećenosti poslu.

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2018. 16:35:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh