« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
VAGA 2019.

VAGA - Godišnji horoskop za 2019.

Godišnji horoskop za 2019. Vagama poručuje da budu spremni na turbulencije, no svejedno će na kraju godine biti zadovoljno postignutim

Godišnji horoskop za Vagu za 2019.
Godišnji horoskop za Vagu za 2019. (Metro)
Više o

Vaga

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

2019.

,

godišnji horoskop Vaga

,

Vaga 2019. horoskop

Godišnji horoskop za Vagu za 2019. poručuje pripadnicima ovoga znaka da će imati godinu uspona i padova, prepunu turbulencija isprekidanih periodima stabilnosti tijekom kojih će se uspješno oporaviti, obnoviti energiju i fokusirati na nove izazove.

Vagama ovakvo stanje nije strano - navikle su, makar samo u svojoj glavi, na dramatične situacije iz kojih ih u pravilu izvlači njihovo donošenje ispravnih odluka, no ove će godine taj proces, koji inače sam po sebi nije pretjerano brz, učiniti efikasnijim i kraćim kako bi uspješno odgovorile na sve izazove koje će život staviti pred njih.

Nemir koji obuzima pripadnike ovoga znaka donekle će ublažiti pozitivni aspekti Jupitera koji prate vaš znak cijele godine, što će nekima dati i hrabrosti za poslovne odluke poput otvaranja vlastitog posla, a manje hrabrima periode mira i stabilnosti koji im toliko trebaju.

Uz to, faktor stabilnosti tijekom cijele godine bit će vaš partner koji će vas podržavati i hrabriti u svim aspektima života, a što se tiče Vaga koje još nisu pronašle ljubav života, tu će biti obitelj i prijatelji kao podrška i rame za plakanje.

Sve u svemu, ovo je godina u kojoj će se odvažnijima dogoditi važne pozitivne promjene na planu karijere, stoga je najbolji savjet koji vam možemo dati - pronađite hrabrost u sebi, imate je sigurno i više nego dovoljno.

POSAO

Posao je ove godine donekle u drugom planu jer će vas obiteljske i ljubavne zgode i nezgode prilično dekoncentrirati i odvući vam misli s karijere i novca. No, u slučaju da ste riješili one osnovne stvari u životu - dom i obitelj, fokus će biti na završavanju poslova koji već neko vrijeme stoje.

Nekima je to obrazovanje, drugima faza poslovanja kojoj je istekao rok trajanja - da se lijepo izrazimo, grublje rečeno ili ćete dati ili dobiti otkaz, jer vam je već svega preko glave na starom radnom mjestu.

Kao što je već spomenuto u uvodu, Jupiter vas prati i iz prikrajka šalje pozitivne vibre tijekom cijele godine, tako da oni kojima je na pameti vlastiti posao trebaju u sebi pronaći dovoljno motivacije i hrabrosti da ga započnu - nije sramota propasti, sramota je niti ne pokušati ostvariti svoje snove.

Kaos na trenutnom radnom mjestu neće vam se sviđati, no jedini način da ga sredite (makar samo za vas) jest malo više inicijative i poslovne mudrosti, tako da se ne treba ustručavati potražiti savjet iskusnijih i mudrijih kolega ili prijatelja.

Riječ godine na poslovnom planu je realnost - jasno sagledajte gdje se nalazite, u kojoj ste zapravo fazi i što vam je činiti kako biste je učinkovito i kvalitetno završili te prešli u sljedeću, bolju i napredniju fazu karijere.

LJUBAV

Ljubavni odnosi ove godine napokon teku kao široka, mirna rijeka - koncentrirani ste na odnos s partnerom, radite sve što je potrebno kako bi postao što bolji i, ono što je najvažnije, osjećate da to radite na najbolji mogući način za oboje.

Cijela je godina u znaku kontakata i komunikacije, što za Vage koje još nisu upoznale ljubav svoga života znači da će se naći u nekoliko sjajnih prilika za započinjanje veze s osobom koja gotovo u potpunosti odgovara njihovim kriterijima koje ne žele spuštati niti za dlaku.

Uz to, dobro su aspektiranja kraća putovanja, što će Vagama u dugotrajnim vezama i braku dati mogućnost za ponovno povezivanje s partnerom i učvršćivanje veze, a slobodnima otvorene ruke za pronalaženje novog partnera.

Naročito se to odnosi na periode u kojima je Venera dobro aspektirana s vašim znakom: od 2.3. do 26.3., od 10.6. do 3.7., posebno od 15.9. do 8.10. i opet od 21.12. do kraja godine.

Sve u svemu, ako će i posao biti zahtjevan, upravo će ljubavni odnosi donijeti toliko traženu sigurnost i stabilnost pomoću koje ćete uspješno prevladati sve nedaće, veće ili manje, koje će ova godina staviti pred vas.

ZDRAVLJE

Energija će cijele godine biti remetilački faktor vaše stabilnosti - naročito tijekom i oko pomrčina koje će se zbivati u Jarcu i Raku, znakovima na kvadratu s Vagom. Najveći neprijatelj vašeg zdravlja je stres, pa učinite sve kako biste ga sveli na najmanju moguću mjeru, ili vježbama relaksacije ili teškim treninzima.

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2018. 18:30:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh