« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
VODENJAK 2019

VODENJAK - Godišnji horoskop za 2019.

Godišnji horoskop za 2019. Vodenjacima govori o godini koja će biti sve samo ne dosadna, što pojednostavljeno znači - baš po njihovoj mjeri

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2019.
Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2019. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

2019.

,

godišnji horoskop 2019.

,

Vodenjak 2019. horoskop

,

godišnji horoskop za Vodenjaka

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2019. poručuje pripadnicima ovoga znaka da će godina biti baš po njihovoj mjeri - puna promjena i neočekivanih obrata, no oni će u skladu sa svojim znakom uvijek biti spremni dočekati se na obje noge i nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Ovakav pristup ono je što Vodenjake izdvaja od drugih znakova - spremnost na promjene, štoviše, blagonaklono gledanje na sve novo što im se pojavi u životu. Naravno, to sa sobom nosi i određenu dozu stresa, no bitno manju nego što bi imali drugi znakovi kojima prilagodba nije glavna riječ u rječniku.

Razvoj događaja tijekom godine ispunjavat će vas zadovoljstvom i onim posebnim osjećajem sreće koji toliko volite doživjeti - stiglo je nešto novo i vi ste uspjeli i to prigrliti, shvatiti i nastaviti dalje sa životom.

S poslovne strane bit ćete skloniji promišljanju nego inače, što će se izuzetno povoljno odraziti na financijske prilike. Očekivano, novac će se pojavljivati iz čudnih izvora, na prilično složen način, no da nije tako bilo bi vam dosadno i predvidljivo.

Što se tiče ljubavne strane godine, pustit ćete da se stvari odvijaju same od sebe i idu neometano svojim tokom, jer ste tijekom proteklih godina napravili dovoljno posla da bi sada morali još nešto dodatno raditi.

Sve u svemu, uživajte u godini, jer će zadovoljiti sve vaše kriterije, a prvenstveno onaj najvažniji - neće biti dosadna.

POSAO

Ove godine Vodenjacima posao neće biti u prvom planu, jer će pokušati doprijeti do osnova svog poslovnog ponašanja. Razmišljanje je i inače jača strana ovoga znaka, no nažalost rijetko to primjenjuju na posao jer obično rade stvari koje im idu od ruke.

Ipak, oni koji se odluče za promjene u tom segmentu života (što nije neuobičajeno za Vodenjake), ovoga će puta to napraviti drugačije nego inače - ne impulzivno i prema osjećaju, već nakon temeljitog promišljanja i analiziranja situacije. Jest da vam je to novo, ali vjerujte - dobro vam ide.

Naime, Vodenjacima je na nebu zapisano otkrovenje - ne ono biblijsko, već poslovno, preciznije, napokon će velika većina njih shvatiti što im zapravo ide od ruke i čime bi se trebali baviti da bi bili potpuno ispunjeni, osjećajno i materijalno. Ovakav pristup iznjedrit će nove i atraktivne poslove koji možda do sada nisu ni postojali, ali od sada će svakako.

S druge strane, stariji Vodenjaci na poslovnom planu mogu se radovati ovoj godini jer će njihove sposobnosti napokon biti prepoznate i adekvatno nagrađene, što materijalno, što emotivno - jer ni Vodenjaci nisu imuni na nagrade i hvale sa svih strana.

Sve u svemu, prošlost će vam u ovoj godini biti od velike pomoći, jer iskustvo koje imate (ma koliko kratko ili dugo ono bilo) kod vas se manifestira na jedinstveno zanimljiv i kvalitetan način, stoga - uživajte!

LJUBAV

Prošla je godina bila puna lekcija iz ljubavi, bilo onima u dugotrajnim vezama i braku, bilo onima koji su tek zagrebali po površini ljubavi i još uvijek je gledaju dječjim, beskrajno zaljubljenim i fasciniranim očima.

Neke od lekcija su vam legle iz prve i usvojili ste ih bez problema, s drugima ste se mučili i patili kao nikada do sada, no sav trud će doći na naplatu i pojačati vaš prirodni šarm do razmjera koji mogu postati zabrinjavajuće učinkoviti..

Dobar provod s partnerom nešto je čega će ove godine biti u izobilju, a upravo to je ono što uglavnom daje dušu vezama i brakovima Vodenjaka - jer kad nije zabavno, onda je dosadno i to Vodenjacima jednostavno ne hoda...

Što se tiče slobodnih Vodenjaka, ne bi se trebali čuditi ako dugogodišnje prijateljstvo najednom postane prava i iskrena ljubav, a oni kojima se to ne dogodi mogu mirno pričekati periode godine u kojima je Venera naklonjena njihovim ljubavnim planovima: od 2.3. do 26.3., od 10.6. do 3.7., od 15.9. do 8.10. i opet snažno od 21.12. do kraja godine.

Ukratko - godina u kojoj trebate pustiti da stvari idu prirodno, pa makar i plakali, jer sve to spada u lekcije koje trebate (i želite) naučiti u životu.

ZDRAVLJE

Benevolentan pristup Vodenjaka zdravlju lako bi im se mogao osvetiti na prilično surov način, a nekim čudom nećete moći zaspati iz prve - stres i misli koje će vam rojiti glavom uskratit će vam tu blagodat. Stoga, uvedite malo reda, složite si pravi ritam spavanja i vježbanja, a uz poslovično zdravu prehranu sve bi trebalo na kraju proći bez problema.

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2018. 16:27:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh