« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
DJEVICA 2019.

DJEVICA - Godišnji horoskop za 2019.

Godišnji horoskop za 2019. Djevicama

Fotografija vijesti

Godišnji horoskop za Djevicu za 2018. optimistično predviđa pripadnicima ovoga znaka da je 2019. godina ta u kojoj će stvari napokon leći na svoje mjesto i omogućiti Djevicama da potpuno preuzmu kontrolu nad svojim životom. Optimizam nije neutemeljem, planetarna zbivanja već u prvom dijelu godine daju za pravo takvim prognozama.

Odlučujući tjedan ove godine je onaj od 18. do 24. ožujka - prvo Mars ulazi u Jarca, a zatim retrogradni Merkur u Ovna, stvarajući na taj način potrebne pretpostavke za promjene. Mars će dati hrabrost koja često nije na najvišoj razini, a Merkur potrebu za inventurom postignuća, svojevrsni račun dobiti i gubitka.

Trebat će gotovo mjesec i pol dana da Djevice sve poslože u glavi, a onaj ključni trenutak kad će sve sjesti na svoje mjesto dolazi 16. svibnja s ulaskom Urana u znak Bika. Bistar i jasan pogled na budućnost bit će praćen potrebnom hrabrošću da se uhvati u koštac s promjenama kojima će na površinu izvući ono najbolje iz sebe.

Ovakve korjenite promjene imat će pozitivne posljedice i na ljubavnom i na poslovnom planu, iako je komunikacija s kolegama i klijentima pozitivno aspektirana s više strana, tako da za poslovne poduhvate nema nikakvog straha. Dobra je vijest da će i privatni odnosi postati jasniji, iskreniji i, u konačnici, puno bolji nego do sada.

Sve u svemu, godina kojoj se Djevice s pravom mogu veseliti i uživati u njoj.

POSAO

Kao što je već rečeno, komunikacija i kontakti će ove godine na poslovnom planu biti na najvišoj mogućoj razini, što je rijetka zgoda koju definitivno treba iskoristiti na najbolji mogući način, jer će se na taj način postaviti pravi temelji za poslovni uspjeh u godinama koje slijede.

Naravno, ne može se sve gledati kroz ružičaste naočale - uspjeh je zagarantiran jedino u slučaju da ostanete čvrsto s obje noge na zemlji i ne dozvolite da vas početni rezultati ponesu i dignu vam glavu u oblake - budite skromni i racionalni, bolje je pametno uložiti nego početi trošiti kao da će novac teći iz pipe.

Dugoročni su planovi naročito dobro aspektirani i snažno podržani od strane Saturna i Plutona, planeta koje ne trpe neprofesionalnost i površnost - samo potpuna posvećenost može dovesti do financijskih dobitaka kakve ste do sada mogli samo sanjati. Stoga, ako mislite da je vrijeme da krenete u svoj posao, ovo je godina u kojoj to trebate napraviti, mirno i planski, bez žurbe i površnosti.

Naročito dobro razdoblje za pokretanje svog posla ili promjene karijere dolazi nakon 16. svibnja i ulaska Urana u Bika, pa planirajte da u to doba već budete načisto sami sa sobom - kako i što dalje raditi.

LJUBAV

Za početak, da riješimo sve moguće nedoumice - ovo je sjajna godina za ljubav, a Djevice u vezi ponovno će se zaljubiti u svog partnera, ma koliko da su već dugo zajedno. Odlična vijest je da vas u tome podržavaju Saturn i Pluton u Jarcu tijekom cijele godine, tako da će samo povremeno dolaziti do manjih nesuglasica koje će se rješavati bez pola muke.

Uz to, vaš će karakter očvrsnuti i postat ćete smirenija osoba, upravo onakva kakva zapravo i trebate biti kad se uzme u obzir vaš analitički um i mogućnost jasnog sagledavanja veće slike.

Što se tiče Djevica koje nisu u vezi, imamo i za njih dobre vijesti - Venera će se u tri navrata pobrinuti da vam pronađe partnera za cijeli život - na samom početku godine, do 18. siječnja, zatim ponovno od početka do 24. travnja i na kraju gotovo cijeli srpanj i prvi tjedan kolovoza.

Ukratko - ljubav je u zraku i to toliko snažno da ćete je gotovo moći opipati, pa se jednostavno prepustite tom divnom osjećaju.

ZDRAVLJE

Energetski izuzetno povoljna godina, uz samo malo samodiscipline i svakodnevnog vježbanja sačuvat ćete zdravlje, čak vam ni sezonske prehlade i gripe neće nauditi. Jedino je važno da pripazite na prehranu, koju ćete od silnih obaveza često zaboravljati - riješite se grickalica i fast fooda obavezno, inače može biti problema s probavom i zglobovima.

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2018. 18:33:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh