« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
LAV - 2019.

LAV - Godišnji horoskop za 2019.

Godišnji horoskop za 2019. poručuje Lavovima da je godina puna optimizma i sjajnih događanja koja će ih jednostavno oduševiti

Godišnji horoskop za Lava za 2019.
Godišnji horoskop za Lava za 2019. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

horoskop godišnji

,

2019.

,

godišnji horoskop za 2019.

,

godišnji horoskop za Lava

,

Lav 2019. horoskop

Godišnji horoskop za Lava za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da optimistična godina, puna samopouzdanja i optimizma poput ove već dugo nije bila namijenjena njihovom znaku.

Da, protekla 2018. bila je i zahtjevnija i manje plodna od prethodnih tako da je svaka promjena na bolje dobro došla, no Lavovi mogu očekivati puno veći uzlet nego što su se mogli nadati i u snovima, da tako kažemo.

Ne, ne možete se opustiti i očekivati da će povoljni aspekti odraditi sav posao za vas jer ste vi, naravno, najbolji u svemu (kao što svaki Lav misli za sebe). Ipak neće baš sve ići kao po loju, trebat će uložiti truda i znoja, no realno gledano manje nego što mislite.

Pozitivne promjene prvenstveno će doći na privatnom planu gdje će se velikoj većini pripadnika ovoga znaka neke stvari u životu napokono posložiti - problematične veze bit će raskinute, dobre će ojačati, a oni koji su duže sami ili su upravo rasčistili staru vezu dobit će priliku za ljubav kakva dolazi samo jednom u životu...

Malo kompliciranija situacija bit će na poslovnom planu gdje u prvi plan dolazi gorespomenuti znoj i trud, jer zahtjevno okruženje ne trpi površnost i "lako ćemo" pristup, a i šarm više ne može ono što je mogao nekad - otvoriti ama baš sva vrata.

Znači, zaboravite na zabušavanje, zasučite rukave i postavite dostižne ciljeve, uz samo malo više truda lako ćete ih i prestići.

POSAO

Zahtjevniji dio života ove godine predstavlja posao gdje stvari neće ići kao po loju, jer će događati mnoge promjene koje će od vas zahtijevati ono na što jednostavno niste navikli - prilagodbu drugima. Najlakše bi bilo reći - promijenite posao, no niti to neće biti lako.

Naime, čak tri pomrčine koje nas čekaju ove godine odvijat će se u Jarcu, upravo tamo gdje je smještena vaša 6. kuća posla, a do sada ste vjerojatno naučili i zapamtili kako pomrčine znače promjene i otkrivanje sakrivenih tajni.

Stoga, nipošto nemojte gurati stvari pod tepih (ili duboko u ladicu, svejedno) jer će se sve u jednom trenutku otkriti, a onda bi mogao nastati pravi cirkus na poslu, što je zadnja stvar koja vam treba u životu.

Jednako tako, snažan utjecaj Urana koji je u vašoj 10. kući karijere ukazuje na pojačane promjene u tom segmentu, no ne nužno na dobre - ako ne podignete kriterije i nastavite stvari olako shvaćati, lako bi se mogli u jednom trenutku naći pred zidom koji nećete moći ni zaobići, a bogami ni preskočiti.

Stoga, pamet u glavu, imate je i više nego dovoljno da shvatite ozbiljno ovakva upozorenja....

LJUBAV

Ljubavni dio života ne da će procvjetati, nego će izgledati kao da je neki moćni čarobnjak mahnuo štapićem i sve loše poslao negdje daleko. Jupiter tijekom gotovo cijele godine prolazi kroz vašu 5. kuću ljubavi, tako da su sve opcije otvorene i to u najboljem mogućem smislu.

Praktičnije rečeno, Lavovi u dugotrajnim vezama ili braku poboljšat će odnose s partnerom i vratiti ih u ono davno doba zaljubljenosti, glava u oblacima i leptirića u trbuhu, a solisti će se naći pred teškim izborom kojeg od mogućih odličnih partnera izabrati.

No, nije sve baš tako ružičasto, da ne biste pomislili da ste se izvukli makar u ovom segmentu života - Jupiterov kvadrat s Neptunom znači da ćete neke stvari shvaćati preromantično ili idealistički, tako da ćete pri važnim odlukama ipak trebati zastati na trenutak i dobro promisliti što vam je činiti u narednom periodu veze.

Ipak, kako uz sve to i Venera blagonaklono gleda na vas tijekom čak četiri perioda ove godine, zapamtite ove datume i u tim razdobljima rješavajte sve ključne stvari vezane za ljubav: od 8.1. do 3.2., od 21.4. do 15.5., posebno od 29.7. do 21.8. i opet od 2.11. do 26.11.

Srećom, baš su dobro raspoređeni kroz godinu, tako da imate dovoljno vremena za donošenje ključnih odluka na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE

Ove ćete godine biti bitno manje otporni na stres nego inače, upravo zbog lošeg utjecaja Neptuna, pa bi bilo jako dobro naučiti neke tehnike relaksacije koje bi mogli primjenjivati svaki dan. Postoji jasno izražena opasnost od trovanja hranom, stoga obratite više pažnje na to što vam je u tanjuru.

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2018. 18:38:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh