« Žene
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
GLEDAJTE

Otkrijte sve o svom muškarcu

O muškarcu se može puno zaključiti jednostavnim promatranjem nekih njegovih navika, pa evo nekoliko korisnih savjeta

(Arhiva)
Više o

moda

,

muškarci

,

karakteristike

,

stil pisanja

,

muzički ukus

Žene se trude shvatiti muškarce puno više nego što je obrnuto, no uvijek postoje neki detalji koji još nisu potpuno razjašnjeni i koji žene prilično kopkaju.

Naravno, to je nornalno i očekivano, a na taj način i veza ostaje zanimljiva. No, neke stvari možete jednostavno sami zaključiti bez pretjeranog ispitivanja, bit će dovoljno pomno analizirati neke od njegovih navika.

>> Lice muškarca odaje karakter >>

Recimo, glazbeni ukus može otkriti puno o njegovoj ličnosti, jednako kao i najdraže pjesme, pa ga zamolite da vam posudi svoj telefon ili player da slušate nešto kad morate nešto čekati.

>> Glazbeni ukus definira osobnost >>

Stil pisanja također može otkriti svašta, primjerice, odgovara li vam na mailove kratko ili se trudi napisati više teksta, koristi li sleng ili skraćenice ili piše ispravno. Ako je slučaj ovo drugo, trudi vas se impresionirati i ima vremena za vas.

>> Brzina pisanja govori o karakteru >>

Smisao za humor važna je stvar, pa u slučaju da je malo morbidan, znači da imate posla s ciničnom osobom, nezrele će šale voljeti nezrele osobe, pa obratite pažnju na to što ga najviše nasmijava. 

>> Muškarci uistinu imaju više smisla za humor od žena, no ne previše >>

14.06.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh