« Žene
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
ŠEFUJTE I VI MALO

Djevojke, ne budite pasivne, preuzmite inicijativu

Čak i ako ste u spavaćoj sobi najčešće sretne nemojte misliti da će vaš partner znati baš sve što želite, pokažite mu

Cure, inicijativa treba biti vaša
Cure, inicijativa treba biti vaša (Shutterstock)
Više o

seks

,

muškarci i žene

,

spolni odnosi

,

tjelesno sljepilo

Vaš dragi je najzgodniji, najpametniji i najpažljiviji muškarac na svijetu koji vas neizmjerno usrećuje na potezu od shopping centra, preko kuhinje do spavaće sobe, ali kad tad postat će vam jasno, a i njemu zasigurno, da nije čarobnjak i ne može znati baš sve što želite. A to se neće promijeniti ako se malo ne 'trgnete'.

Ukratko, ono što trebate činiti kad se zavučete pod plahte je da partnera usmjerite i budete aktivne. Termin 'tjelesno sljepilo' smislili su seksolozi, a on se odnosi na fenomen pasivnog držanja tijela, naročito kukova, osim kad žena sjedi ili leži na muškarcu, jer u svim ostalim pozama ona obično miruje.

>> Najbolji seks je sa stalnim partnerom >>

Muškarac je najčešće taj koji određuje tehniku, dubinu, brzinu i sve ostalo. Ako vam se baš i ne sviđa to što on radi - uključite se u igru. U svakoj pozi možete preuzeti ulogu 'šefice', naravno ako vam on dopusti da upravljate njegovom 'najvrednijom imovinom'. No, za potpun uspjeh morate se potruditi i iskoristiti maštu što vam može i dodatno uljepšati doživljaj.

Izazovite ga jer on izazovima vrlo teško odolijeva. Ako mu kažete da neće moći izdržati jednu večer glumiti pasivca usrećit ćete i sebe i njega. Pokazat ćete mu što i kako u stvari želite i trebate da budete potpuno sretne što će on vrlo dobro primijetiti i zapamtiti. Ne brinite, muškarci takve igrice obožavaju i potajno ih priželjkuju gotovo stalno. Svaki muškarac sanja da se žena iživljava na njemu, stoga jednostavno činite što želite i bit će to seks za pamćenje.

>> Najbolji seks počinje u četrdesetima >>

16.06.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh