« Žene
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
DRAGI, MORAMO RAZGOVARATI

101 način za mučenje supruga

Želite li ga iživcirati, osvetiti mu se, zabrinuti ga i to sve iz "opravdanih" razloga, evo pravih savjeta kako to učiniti na najbolji način

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)
Više o

žene

,

brak

,

osveta

,

mučenje

,

ljubavni odnosi

,

101 način za mučenje supruga

Koliko puta ste poželjele suprugu vratiti za sva ona živciranja, suze, nervozu i ostala neugodna stanja koje je prouzročio? Naravno da niste osvetoljubive i pune mržnje, ali ponekad vam se baš čini da bi bilo najbolje kad bi ga nekako mogle izmučiti.

Uz knjigu „101 Ways to Torture Your Husband" (101 način za mučenje supruga) dobit ćete pregršt ideja da ga izgnjavite na zločest način, naravno, ako to uopće želite. Autorica ovog neobičnog „vodiča" za žene je Maria Garcia-Kalb, radijska voditeljica iz New Yorka. Neki od najpopularnijih savjeta uključuju sljedeće:

Neprestano ga ispitujte jeste li debele dok ste u donjem rublju i pritom pokazujte dijelove tijela koji vam se najmanje sviđaju na vama. Odglumite orgazam i recite mu da ste to učinile kako bi mu se ispuhao preveliki ego.

Osim toga, možete ga upisati na tečaj plesa, sredite mu masažu kod muškog fizioterapeuta, pošaljite ga u pakleni šoping, predložite ga kao volontera koji će biti uključen u aktivnosti na školskom izletu djece, govorite o sebi u trećem licu.

Nadalje, savjetuje Maria, ako ga stvarno želite iživcirati i osvetiti mu se, budite iskrene prema njegovoj obitelji. U prijevodu, recite njegovoj majci da vam se ne sviđa njeno kuhanje ili pokažite njegovoj baki zločestu tetovažu koju imate na dupetu. Ako to nije dovoljno, žena uvijek može pokvariti muškarčev dan tako što će mu reći „moramo razgovarati" prije nego li on ode na posao ujutro. Tako će čitav dan razmišljati o tome ne znajući o čemu se točno radi.

U knjizi se također savjetuje da žene trebaju ucjenjivati muževe seksom za svoje potrebe i na kraju ipak odbiti spavati s njima. Također bi mogle obući seksi rublje i leći u krevet s njima, ali ne voditi ljubav već samo zaspati i spavati čitavu noć.

13.06.2014. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh