« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
UPS!

O čemu žene razgovaraju s frendicama

Jednako kao što muškarci s dečkima imaju neke teme koje ne bi nikad priznali dragoj, tako i žene razgovaraju o ... muškarcima

Dovoljna je jedna mala greška da vas njene frendice gledaju s podsmijehom
Dovoljna je jedna mala greška da vas njene frendice gledaju s podsmijehom (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

tračanje

,

teme

,

ženski razgovori

Muškarci su, ma što oni govorili o tome, jednako raspoloženi za tračanje žena kao što je i obrnuto, no znaju li pripadnici jačeg spola o čemu njihove drage razgovaraju kad su zajedno?

Vjerojatno ne baš, jer obično se u istraživanjima ponašaju prilično benevolentno, odgovarajući da njihova draga s frendicama priča o odjeći, cipelema i trača druge žene koje nisu tamo. Naravno, istina je potpuno drugačija i ujedno neugodnija za muškarce.

Teme su takve da ih žene nikad neće priznati dragom, a na prvom je mjestu, naravno - veličina. Njegovog ponosa, ne konfekcijski broj. E sad, vi malo razmislite s kim se vaša draga druži ...

Nakon toga slijedi još gore - detaljan opis tehnike u krevetu. Ako je dobra, nemate se čega bojati, štoviše, to vam može poslužiti kao dobra reklama u slučaju prekida veze, no ako baš niste u najboljoj formi ... bolje vam je da izbjegavate njihove frendice kad ih vidite u gradu jer ćete uočiti onaj poluprezirni smiješak koji će vas pokopati.

Uz to ide i još malo sramoćenja - sve ono što ste napravili znajući da će ona misliti da je slatko, a ne bi priznali frendovima taman vas rastezali divlji konji, ona će veselo ispričati frendicama. No, i to je oblik dobre reklame, pa ne brinite.

I da, ako mislite da svaka vaša glupost neće biti pod posebnim povećalom i predmet opsežne analize, grdno se varate ...

 

02.10.2015. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh