« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
PRLJAVE MISLI

O čemu maštaju muškarci kad se ... igraju s prijateljem?

Muškarci svom najboljem prijatelju, naravno onom u gaćama, vole nadjenuti i neko ime, a kad ga prime u ruku, mozak im se potpuno pomuti

Mozak baj baj ...
Mozak baj baj ... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

misli

,

masturbiranje

Muškarci ponekad stvarno imaju dvije glave, naravno da znate na što mislimo, a ona donja se uključi čim se oko njenog vrata obavije prijateljska ruka, poruka je zanimljivog istraživanja koje se bavilo muškim razmišljanjima dok ... igraju džepni bilijar iliti masturbiraju.

Dakle, ako ste se sami zapitali jeste li normalni nakon što su vam u tim trenucima glavom počele kružiti čudne misli, znajte da niste jedini i da muškarcima uglavnom takve misli i padaju na pamet kad masturbiraju.

Istraživanje se provodilo upravo u tim trenucima, a odgovori su ... recimo čudni, neki i sumanuti, možda i zabrinjavajući za vaš moral.

Tako, primjerice, 42 posto muškaraca misli da su ženske cipele erotične, no čim ga prime u ruku, postotak skače na više nego respektabilnih (ili fetišističkih) 65 posto. No, ima i luđih brojki ... recimo, 8 posto muškaraca moglo je u "normalnom" stanju zamisliti seks s drugim muškarcem, ali ta se brojka gotovo udvostručila čim je donja glava dobila dovoljno krvi i podigla se.

Još luđe - životinje seksualno uzbuđuju oko 6 posto muškaraca, no kad masturbiraju, brojka skače na čak 16 posto. Očito donja glava ne razmišlja baš previše jasno ...

16.11.2015. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh