« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
HE HE

Muški dan iz snova je jednostavan ...

Na žalost frendova koji vjeruju da će cijeli život tulumariti zajedno do besvijesti, oni su ipak na trećem mjestu s potrošnjom od tri sata dnevno

Kako bi izgledao muški dan iz snova ...
Kako bi izgledao muški dan iz snova ... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

idealan dan

,

dan iz snova

Snovi se nekad pretvaraju u javu, no kad bi se ispunili oni prosječnog muškarca, takav bi dan stvarno bio čudesan ... barem tako tvrdi istraživanje.

Naime, tijekom tog idealnog radnog dana muškarci bi najviše vremena potrošili na - seks, naravno. I to, vjerovali ili ne, cijela četiri sata. Sve žene čiji su muškarci gotovi za tri minute mogu se sad malo zamisliti, ali zapamtite, to su samo snovi (vjerojatno i vašeg dragog).

Vjerovali ili ne, na drugom je mjestu - posao?! Cijela tri i pol sata muškarci bi proveli na radnom mjestu, no ne bojte se, puno je vjerojatnije da bi tračali ekipu i pili kavu nego nešto stvarno radili.

Tek na trećem mjestu su vjerni frendovi (s tri sata dnevno) koji sigurno misle kako će tulumariti zajedno do kraja života i ništa ne može stati na put njihovom prijateljstvu - dečki, može, seks i lova su ipak važniji, sorry ...

Hrana i piće potrošit će još dva sata, a ostatak dana potrošili bi jednako korisno za čovječanstvo u cjelini - ležeći, spavajući i gledajući televiziju.

Eto, nije komplicirano ...

17.11.2015. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh