« Stand up
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Nova Ženska priča na temu: Modni svijet

Ženska priča o modi
Ženska priča o modi (Klub SAX!)
Više o

Marijana Perinic

,

klub SAX

,

Ženska priča

Za sve željne zanimljivih priča na temu modnog svijeta sprema se druga ovogodišnja „Ženska priča" u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb).

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 20. veljače ugostit će modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin, svjetski priznatog modela Kristinu Šalinović te modni dvojac eNVy room.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na zenskaprica.sax@gmail.com ili mobitel: 091 5520 611

Na novoj Ženskoj priči sigurno neće nedostajati pravih znalaca na temu mode, za što će biti zadužena modna agentica koja preko 20 godina uspješno vodi agenciju Talia model i koja je otkrila Kristinu Šalinović. Tihana Harapin Zalepugin će pričati o svim izazovima agentskog posla, u kojem prema svojim djevojkama nastoji održati položaj majke, prijateljice, ali i profesorice kojoj dobronamjerna kritika nije strana.

Od Kristine ćemo saznati sve o životu modela izvan Hrvatske, castinzima, snimanjima, revijama visoke mode te o njenom putu na kojem je uvrštena među 30 najboljih modela svijeta.

Svakako će biti zanimljivo poslušati i modni dvojac eNVy room, koji će pričati o sceni u Hrvatskoj iz perspektive modnih dizajnera, izazovima organizacije modnih revija, ali će i publici konačno otkriti razloge zbog kojih već godinama drže visoko mjesto u kreaciji vjenčanica.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija sezona traje do lipnja 2018 godine.

15.02.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh