« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
MA DA?

Nevjerne muškarce može se prepoznati po licu?

Dakle ... ako je tip visok, s kukastim nosom i gustim obrvama, široko razmaknutih očiju na četvrtastom licu i mišićav ... najvjerojatnije je rođeni preljubnik

Evo idealnog preljubnika :)
Evo idealnog preljubnika :) (Shutterstock)
Više o

bračna nevjera

,

preljub

,

prevara

,

lice

Tracey Cox uvijek medijima ponudi neku cvebu iz područja veza i seksa koja potom pohara svjetske portale. Tako je i ovoga puta, nakon proučavanja Siang Meina, kineske vještine čitanja lica, istraživanja o nevjerama i govora tijela došla do zaključka da se nevjernu dušu može odmah prepoznati po njegovom licu.

Prema njenoj analizi, preljubnici gotovo redom imaju vrlo slične fizičke karakteristike. Za početak, radi se o visokim muškarcima koji varaju partnerice češće nego nisi jer imaju više testosterona.

Kako kaže Cox, razmak među očima također znači puno, jer oni s razdvojenijim očima imaju više apetita za šaranje, a manji razmak je i manji rizik od prevare. 

Ako muškarac u teretani radi samo na jednom dijelu tijela, radi ono što treneri zovu mišići za ogledalo, jer služe samo za pokazivanje, a takva taština voli komplimente i rado švrlja tuđim krevetima. 

Jak libido označuju, po Kinezima, jake i guste obrve, a i grbavi nos odaje iste karakteristike, pa kad vidite takvog ... sigurno ćete ga uloviti, no jednako tako će i druge poslije vas

Egocentrični ljudi imaju četvrtasto lice i izražene kosti lica, a to ih nužno vodi zadovoljavanju svojih potreba i iskušenja u što više kreveta je moguće. Ako nakon ulaska u krevet primjetite velike testise, to je pokazatelj proizvodne snage sperme i jakog libida, pa .. znate već.

07.02.2013. 20:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh