« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
HE HE

Nesavršenosti na ženama koje muškarci obožavaju

Mislite da uvijek morate biti savršene? Greška, jer muškarci jednostavno obožavaju neke nesavršenosti na ženama

Trbuščić je seksi!
Trbuščić je seksi! (Shutterstock)
Više o

žene

,

nos

,

male grudi

,

trbuščić

,

nesavršenosti

Ma koliko mediji pokušavali nametnuti svoje standarde photoshop ljepote, muškarci i dalje vole neke stvari koje su nesavršene na ženama, kao što je, primjerice, nepravilan nos.

Nos je inače jedna od stvari koje žene najčešće korigiraju kod estetskih kirurga, no to rade više zbog sebe nego zbog muškaraca, jer njima je i malo nakrivljen nos vrlo simpatičan.

Obline su i dalje na cijeni, tako da trbuščić ne treba zabrinjavati žene, jer je upravo to jedna od stvari koje muškarci jako vole, štoviše, trbuščić im je seksi.

Grudi su ženama ono što je muškarcima penis, pa su slabije obdarene žene često nezadovoljne tim dijelom svog tijela. I opet bez razloga, jer su brojna istraživanja pokazala da najveći broj muškaraca misli da su male grudi jako seksi, naročito u slučaju kad žena ne nosi grudnjak ili ima duboki dekolte.

I da, ne morate uvijek biti savršeno sređene - mirisna kosa i frizura su privlačni, no razbarušena kosa, široka majica i lice bez trunke šminke mogu biti itekako seksi, slaže se većina muškaraca. 

22.03.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh