« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
AAAA!

Ženske mušice koje izluđuju muškarce

Muškarci ne mogu shvatiti neke aspekte ženskog ponašanja ma koliko se trudili, a evo što im naročito ide na živce

Ovo je ipak malo pretjerana reakcija :)
Ovo je ipak malo pretjerana reakcija :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

ponašanje

,

izluđivanje

Svatko od nas ima neke svoje mušice koje niti ne primjećuje, a nekim ljudima oko nas neviđeno idu na živce. E, pa upravo takve stvarčice su nabrojali korisnici Reddita, no ovoga puta u pitanju su bili muško-ženski odnosi, kao neiscrpan izvor inspiracije za bilo kakvu anketu ili istraživanje.

Vjerovali ili ne, muškarcima najviše na živce ide kad im žene kradu hranu iz tanjura, čak i više od kroničnog kašnjenja koje se našlo na drugom mjestu Top 10. 

Očekivano, vrlo visoko se plasiralo korištenje seksa kao oružja u rješavanju nesporazuma u vezi (tko nema iskustvo uskraćivanja seksa, sretan je čovjek u prekrasnoj vezi). Četvrto mjesto je osvojilo stalno telefoniranje, dok je na petom nešto što će možda zbuniti žene - nemogućnost primanja komplimenata.

Naime, drage pripadnice ljepšeg spola, kad vam muškarac udijeli kompliment, on očekuje makar lagani smiješak, možda zavodljiv pogled ili dodir, a ne "šta, ove stare krpe na meni, ma to sam na brzaka nabacila ..." ili nešto slično. 

Očekivanja od partnera su zeznuta stvar, pogotovo kad žena misli da je njen muškarac savršeno poznaje i može joj čitati misli. Ne može. Nije Spock, makar bio Trekkie. 

Također, muškarci nisu pretjerano sretni kad na njih svalite krivicu, primjerice, zato što ste zakasnili negdje zbog gužve na putu kroz grad koji je odabrao on, zaboravljajući pritom da ste krenuli u trenutku kad ste već trebali biti tamo jer ste se vi spremali satima.

Listu zatvaraju slonovsko pamćenje (kad mu nakon petnaest godina spomenete neku greškicu koju je napravio), pitanja na koja ne mogu dati dobar odgovor ("kako mi ovo stoji", "jesam li debela" i slično) i činjenica da pravih hobija zapravo i nemate. Eto. Pa vi vidite što ćete ...

21.03.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh