« Seks
objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana
EHHH...

Neke navike koje bi trebali izbjeći

Konflikt nije uvijek loš i prirodno je da do njega dođe, stoga ga se ne smijemo bojati niti ga izbjegavati jer zahvaljujući njemu obje strane često dobiju priliku saznati koji faktori u vezi stvaraju problem

Može biti zeznuto...
Može biti zeznuto... (Arhiva)
Više o

seks

,

konflikt

,

loše navike

Sjećate li probleme u sebi? Mnogi od nas držat će u sebi sve svoje osjećaje, a to postaje posebno štetno ako su u pitanju negativne emocije, sumnje ili problemi.

Iako mislimo da guranjem tih negativnih osjećaja pod tepih u želji da izbjegnemo raspravu ili svađu radimo dobru stvar, u određenom trenutku partneru ćemo početi predbacivati probleme o kojima zapravo nikada nismo otvoreno raspravljali.

Umjesto da se okrenu otvorenoj komunikaciji, partneri se najčešće okrenu drugoj osobi i tada dolazi do nevjere.

>> 5 znakova da vam je seks u banani >>

Stručnjaci smatraju da se jedino iskrenim razgovorom može spriječiti preljub,

Konflikt nije uvijek loš i prirodno je da do njega dođe, stoga ga se ne smijemo bojati niti ga izbjegavati jer zahvaljujući njemu obje strane često dobiju priliku saznati koji faktori u vezi stvaraju problem. Ako ga pak izbjegavamo, lako dolazi do zamjeranja i prijezira.

Ugledni psiholog John Gottman, profesor na sveučilištu Washington i osnovač instituta Gottman koji više od 40 godina proučava ljubavne odnose, upravo prijezir smatra najvećim neprijateljem brakova i veza.

>> Bračni seks suočava se s ovim problemima >>

Taj negativan osjećaj neodobravanja popraćen ljutnjom i odbacivanjem puno je gori od klasične frustriranosti jer prijezir ukazuje na to da partner na vas ne gleda kao na nekog jednakog sebi, već smatra da vrijedite manj

23.08.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.08.2021. 22:49
    Varaju iz dosade
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh