« Seks
objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana
ULETI

Najbolji uleti koji pale

Čak četiri od deset žena još uvijek je u vezi s muškarcima koji su ih dignuli na foru duhovitim uletom, a 59 posto ispitanica priznalo je da voli zabavne ulete

Šeme koje pale... ;)
Šeme koje pale... ;) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

upucavanje

,

ulet

Žene, vjerovali ili ne, još uvijek padaju na duhovite i dobre ulete, tek toliko da znate - ako ste mislili da ste zastarjeli i da su vam fore loše, razmislite još jednom.

Istraživanje je provedeno na stranici OnePoll i prema dobivenim rezultatima rečenice poput 'Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da se došećem ponovno?' odnijele su pobjedu.

No s rečenicom 'Izgubio sam onaj osjećaj ljubavi, hoćeš li mi pomoći da ga vratim?' vjerojatno ćete ostati sami, barem tu noć.

>> Upucavanje koje pali >>

Čak četiri od deset žena još uvijek je u vezi s muškarcima koji su ih dignuli na foru duhovitim uletom, a 59 posto ispitanica priznalo je da voli zabavne ulete.

Glasnogovornik tvrtke koja je provela istraživanje rekao je: 'Žene vole duhovite muškarce, a blesavi  ulet dobar je početak. Duhovito upucavanje odaje muškarca sa samopouzdanjem, a žene vole upravo takve. Prolaze i osjećajne i pametne rečenice. No ima i onih koje je najbolje prešutjeti!'

>> Žene zapravo vole ljigave upade >>

Sudeći po tome što se ista rečenica nalazi na popisu najboljih i na popisu najgorih uleta, jedino što možemo zaključiti jest da svatko ima svoj ukus, a on je ponekad zbilja upitan!

24.08.2021. 21:20:15
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    25.08.2021. 21:09
    volim jednostavne zenske a ne oe drske umisljene ili one koje moras lomiti da bi usao u razugovor s njom
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh