« Seks
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
EH, DA... :)

Više kila, manje seksa...

Vjerojatnost da će pretile žene pronaći seksualnog partnera 29% manja nego kod osoba normalne težine

Smanjite klopu, inače... ;)
Smanjite klopu, inače... ;) (Arhiva)
Više o

pretilost

,

seks

,

manjak seksa

,

višak kila

Višak kilograma ima svoje ograničenja, a jedno od njih prilično je nezgodno, pogotovo ako ste mlađa ženska osoba puna potreba i želja...

Naime, pretile osobe imaju poteškoće u pronalaženju seksualnih partnera zbog čega su manje aktivne u krevetu nego što bi to željele.

Pored toga, debeli muškarci imaju problema s erekcijom, a deblje žene češće se suočavaju s neželjenom trudnoćom, rezultati su francuske studije objavljene u časopisu British Medical Journal.

>> Seks je dobar... ali višak kilograma radi probleme >>

Istraživanje je pokazalo da vjerojatnost da će pretile žene pronaći seksualnog partnera 29% manja nego kod osoba normalne težine, dok je kod pretilih muškaraca ta brojka iznosila čak 69%. "Višak kilograma osiromašuje seksualni život", zaključili su autori studije.

Istovremeno pretili muškarci imaju češćih problema s erekcijom, dok pretile žene nerado odlaze na preglede i ne traže oralnu kontracepciju što dovodi do neželjenih trudnoća.

>> 5 razloga zašto višak kilograma utječe na seks >>

Autori stoga upozoravaju da zdravstveni sustav mora pronaći načina kako se kvalitetno obratiti pretilim ženama kako ne bi izbjegavale potrebne ginekološke preglede.

22.08.2021. 20:59:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    22.08.2021. 22:39
    Pretile ex ubija
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh