« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
BRRR

Najveći muški strahovi

Mogu muškarci izgledati kao najveći frajeri na svijetu, no svejedno im je glava puna raznoraznih strahova, evo i kojih

Ovako to izgleda u glavi muškarca :)
Ovako to izgleda u glavi muškarca :) (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

strahovi

,

najveći strahovi

Najveći muški strah je, to su već utvrdile mnoge ankete i istraživanja, ćelavljenje. Gubitak kose muškarci dovode u vezu sa starenjem i gubitkom mogućnosti razmnožavanja zbog prestanka zanimanja žena. 

No, osim toga, muških strahova ima poprilično, pogotovo kad se uzme u obzir da većina muškaraca i dalje misli da su neuništivi frajeri. Ipak, svijet u njihovim glavama puno je tamniji i strašniji nego što mislite. 

Psiholozi tvrde da se muškarci, gotovo u pravilu, boje bliskosti sa ženama, jer se već u djetinjstvu moraju udaljiti od majke kako bi postali frajeri kakve svijet očekuje, i nakon toga tu distancu zadržavaju prema svim ženama. 

Muškarci također puno vremena posvećuju svom penisu, jer se u njihovim glavama atraktivnost i spolna moć manifestiraju veličinom spolnog organa. Kako je većina u prosjeku, a u pornićima su sve alatke u pravilu bitno veće, eto problema i straha - hoće li biti dovoljno velik ženama? Uz to, naravno, ide i strah od impotencije.

Bolesti i liječnici također užasavaju muškarce, jer oni po prirodi ne obraćaju toliku pažnju na svoje tijelo kao žene, pa ga posljedično i slabije poznaju. Odlazak liječniku većina doživljava kao odlazak na stratište ...

Kad se sve analizira, ispada da onaj nadimak "jači spol" baš i ne drži vodu ...

15.01.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh