« Muškarci
objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana
MA DA?

Muški nezgodni problemi u seksu

Iznenadit će vas razlog zbog kojeg muškarci mogu biti lošiji u krevetu, jer sve više muškaraca pati od ovoga problema, a razlog se nalazi u našoj okolini

Nije im lako...
Nije im lako... (Arhiva)
Više o

seks

,

problemi

,

muškarci

Muškarci, kao što znamo, pričaju bajke o seksu puno češće nego istinite priče, no ova je vrlo zanimljiva, a istovremeno i traumatična za dobar broj njih....

Naime, zagađenje zraka može utjecati na na muškarčeve sposobnosti u krevetu, upozorili su znanstvenici. Naime, novo je istraživanje pokazalo kako je izloženost toksičnim automobilskim parama povezana s češćom pojavom erektilne disfunkcije. 

Znanstvenici vjeruju kako udisanje otrovnih čestica može izazvati upalu krvnih žila zbog čega će u genitalnom djelu izostati kisika što, naravno, utječe na muškarčevu uzbuđenost.

>> Muški problemi u seksu >>

Prije dvije je godine provedeno još jedno istraživanje toga tipa u koje je bilo usključeno 400 muškaraca izloženih toksičnim parama, a rezultati su pokazali da su imali 15% veće šanse od mogućih "nemogućnosti" kada je u pitanju seks. 

"Naši su rezultati podignuli razinu brige o dugoročnom izlaganju ispušnih plinova u razvoju erektilne disfunkcije", poručili su znanstvenici koji su radili na toj studiji, piše Daily Mail. 

U Ujedinjenom Kraljevstvu čak jedan od deset muškaraca pati od ovog problema, a smatra se kako je čak više od jedne trećine njih obolilo upravo zbog toksičnih para. 

>> Što muči muškarce tijekom seksa >>

Pa sad ti nemoj paziti na prirodu...

16.07.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    17.07.2021. 08:24
    Ma svasta
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh