« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
OBRATITE PAŽNJU

Muški detalji koji automatski odbijaju svaku ženu

I dok žene mogu oprostiti šokantne modne promašaje muškarcu koji im se sviđa, neke pogreške ipak prelaze granicu tolerancije

Muški detalji koji odbijaju svaku ženu
Muški detalji koji odbijaju svaku ženu (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

,

odbijanje

,

dlake

,

detalji

Donosimo vam pregled pogrešaka zbog kojih će svaka žena automatski izgubiti interes, stoga pokušajte ih zaobići u širokom luku

Tjelesni miris - žene imaju osjetljivije osjetilo mirisa za razliku od muškaraca i način na koji mirišete za nju je od ključne važnosti jer je to jedan od uvijeta po kojem bira muškarca. A ako je vaš miris priječi da vam se približi, nećete daleko dospijeti. Srećom, danas postoji mnoštvo proizvoda pomoću kojih možete ostati svježi cijeli dan.

Dlake u ušima i nosu - kada žene opaze ovo na muškarcu podsijeća ih na njihove djedove, što znači instant hlađenje. Osim toga, ovo govori kako baš i ne vodite računa osebi, što vam također ne ide u prilog. Upotrijebite škarice, pincete, nije bitno, samo se što prije rješite dlaka koje vam vire iz ušiju i nosa.  

Dlake na leđima - još jedno od razočaranja za mnoge žene. U njezinom umu, zbližavanje s muškarcem koji ima dlakava leđa jednako je zbližavanju s gorilom. Ako je količina dlaka koju imate na leđima na bilo koji način usporediva s onim na prsima, vrijeme je za vosak i depilaciju.

Perut - nije ni čudo da ima izraz gađenja na licu kada vam rukom u zanosu prođe kroz kosu, a iz nje ispada hrpa peruti. Zdrava kosa jedan je od znakova ženama da ste kao potencijalan muškarac, fizički zdravi i vitalni. Prvi korak jest kupovanje šampona koji sadrži cink i njegova upotreba na dnevnoj bazi. Za kronične probleme posjetite dermatologa.

Žuti zubi - usta puna krivih požutjelih zubi možda su bila zanimljiva ženama u 17. stoljeću, no danas, zahvaljujući modernoj stomatologiji, to je velika mana. Kao prvi korak, prestanite pušiti, a zatim nabavite zubnu pastu za izbjeljivanje i svakodnevno je koristite. Inače možete zaboraviti da ćete poljubiti bilo koju pripadnicu ljepšeg spola, osim one koja ima zube poput vaših.

Prljavi nokti - niti jedna žena neće željeti vaše ruke na sebi ako primjeti prljavštinu pod noktima. Izbjegavajte griženje također i vodite higijenu o vašim rukama.

06.11.2012. 16:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh