« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
MA DA?!

Muškarci vole punije žene - kad su pod stresom

Potrebna je veća količina stresa da bi se promijenila slika idealne žene u glavi muškarca, no potreban je stres koji obuhvaća sve aspekte života

Ako ste pod jakim stresom ... ovo vam je cool :)
Ako ste pod jakim stresom ... ovo vam je cool :) (Arhiva)
Više o

stres

,

punije žene

,

muškarci

Stres ima raznorazne utjecaje na nas, a britanski su znanstvenici dokazali i jednu promjenu koje definitivno ne biste očekivali - muškarcima pod snažnim stresom više se sviđaju žene s viškom kilograma

Znanstvenici nisu pretjerano iznenađeni, jer kako se ideali ljepote i privlačnosti mijenjaju pod utjecajem okoline, medija i životnog stila. Poznato je da u zemljama koje pate od oskudice hrane oblije žene oduvijek predstavljaju ideal ljepote, za razliku od zemalja koje žive u izobilju. 

Uz to, potrebna je veća količina stresa da bi se promijenila slika idealne žene u glavi muškarca, no potreban je stres koji obuhvaća sve aspekte života, jer muškarci koji žive u lošoj gospodarskoj situaciji nemaju takve preferencije.

Više je nego očito da je ideal ljepote ženskog tijela vrlo fleksibilna stvar, jer dovoljno je promijeniti uobičajene medije koje pratite ili životni stil i vaše će se preferencije promijeniti.

19.07.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh