« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
UFFF

Muškarci trebaju znati ove činjenice o ženskom mozgu

Muškarcima nije lako shvatiti žene, pa evo malog priručnika koji će onim manje iskusnim pripadnicima jačeg spola objasniti kako radi ženski mozak

Dečki, par vrlo korisnih naputaka
Dečki, par vrlo korisnih naputaka (Arhiva)
Više o

mozak

,

intuicija

,

ženski mozak

,

ženski libido

,

adolescencija

Muškarci ne razumiju žene, barem će većina pripadnika jačeg spola tako reći, a razlog je prilično jednostavan - muški i ženski mozak različito funkcioniraju. Bez želje da ulazimo u bilo kakvu procjenu kvalitete funkcioniranja, evo par naputaka o tome kako radi ženski mozak za manje iskusne muškarce ...

Prvo, da, ženski je mozak intuitivniji od muškog. I opet iz jednostavnog razloga - priroda se pobrinula da žene lakše shvate potrebe svog potomstva nakon rođenja, tvrde stručnjaci. Žene tako bolje pamte lica i lakše shvaćaju neverbalne poruke. To je tako, pomirite se s tim (i odahnite, ne mogu vam čitati misli).

>> Mozak je doista najvažniji seksualni organ >>

Ženski mozak utječe na ženski libido, jer da bi se žene oraspoložile za seks, neka područja mozga trebaju se ugasiti. Naravno, upalit će se čim joj padne na pamet nešto što ju je naljutilo ili su joj hladna stopala ili što treba napraviti sutra ... i ode raspoloženje. Naputak za muškarce - pobrinite se da draga ne mora brinuti, pa će seksa biti napretek.

Ženski je mozak osjetljiviji na strah i bol, a uz veće razine stresa vrlo loše funkcionira, barem kod većine. Muškarcima je prag za sve navedeno u mozgu puno viši, zato i ne mogu razumjeti dobar dio ženskih problema.

>> Žene, probudite libido na nekoliko jednostavnih načina >>

I da, žensko se razmišljanje mijenja svakodnevno, ovisno o ciklusu i famoznom PMS-u koji zahvaća 80 posto žena. 

Stoga, imajte razumijevanja ... to je sve što vam možemo reći.

09.01.2015. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh