« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
STVARNO?

Muškarci se ženama dokazuju - hranom?!

Muškarci stalno smišljaju nove načine kako bi se više svidjeli ženama, a ponekad ih takva razmišljanja odvedu u potpuno sumanutom smjeru

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

impresioniranje žena

,

dokazivanje

Muškarci su ponekad spremni na sve kako bi impresionirali žene, a ponekad im na pamet padaju stvarno sumanute ideje koje su opasne po život. No, ima i onih "normalnih" koji svojim ponašanjem pred ženama zapravo štete svom zdravlju.

Naime, istraživanje je pokazalo da kad su žene u blizini, muškarci po definiciji unose više hrane nego inače - recimo, pojest će čak 93 posto više pizze u ženskom društvu, a fascinantno je da će pojesti i 86 posto više salate!

Ukratko, muškarci će podsvjesno na taj način željeti pokazati svoju snagu ženama, ma koliko to stupidno bilo - njima je to u tom trenutku jedan od načina pokazivanja moći.

Žene, s druge strane, u muškom društvu konzumiraju jednake količine hrane kao i inače, što dosta govori o dinamici muško-ženskih osoba.

Stoga, kad sljedeći put tip naruči jumbo pizzu za vas dvoje i smaže gotovo cijelu sam, znajte da nije proždrljivac, već da ste mu jako, jako privlačni ...

23.11.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh