« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HEH

Muškarci pojma nemaju o veličini odjeće partnerice

Preko polovice muškaraca ne bi nikad dragoj kupilo haljinu, čak i ako znaju pravi konfekcijski broj, kako ne bi odabrali pogrešnu

Bolje da si kupi sama ...
Bolje da si kupi sama ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

odjeća

,

muškarci

,

konfekcijski broj

Kad bi žene znale koliko stvarno muškarci znaju o njihovoj odjeći, vjerojatno bi se uvrijedile, ali i odlučile da ih više nikad ne pitaju stoji li im nešto dobro ili ne.

Naime, jedna britanska internetska stranica napravila je zanimljivu anketu među svojim muškim posjetiteljima o poznavanju ženskih konfekcijskih brojeva, a rezultati su sve samo ne laskavi za muški rod.

Više od polovice muškaraca ne razumije se niti najmanje u ženske brojeve, no i dalje su vrlo hrabro dragoj kupili neki odjevni predmet. Polovina njih čak se odvažila sama odabrati broj, dok je trećina pametnijih odlučila zatražiti pomoć od prodavačice.

No, veći dio tih odjevnih predmeta odnosi se na manje zahtjevne, dok haljinu ni u ludilu ne bi kupilo 57 posto muškaraca, čak i da znaju pravi broj, jer ne bi bili sigurni jesu li odabrali pravi stil ili boju.

Niti 20 posto muškaraca pretpostavlja koji konfekcijski broj nosi njihova draga, a tridesetak posto uvjereno je da bi ipak napravili dobar odabir i kroja i broja. Ipak, najviše riskira 17 posto genijalaca koji bi uvijek od dva broja odabralo manji kako bi laskalo partnerici, pa taman i promašili sve ostalo. 

Nakon ovih podataka, vjerujemo da će naše čitateljice dobro razmisliti prije nego što sljedeći put pitaju dragoga stoji li im neka odjevna kombinacija dobro ili ne.

01.02.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh