« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Muškarci, evo što će privući žene bez problema!

Muškarci bi sigurno htjeli znati tajni recept za privlačenje žena, a kad pročitaju koliko je to jednostavno, vjerojatno će se lupiti po čelu

Pas je siguran magnet
Pas je siguran magnet (Arhiva)
Više o

psi

,

kućni ljubimci

,

mačke

,

muškarci

,

privlačenje žena

Muškarci mogu postati puno privlačniji ženama od svoje konkurencije na vrlo jednostavan način - trebaju imati kućnog ljubimca.

U čemu je trik? Jednostavno, žene takve muškarce doživljavaju pažljivim i brižnim osobama, što ih čini privlačnijim od drugih jer žene automatski te karakteristike povezuju s poželjnim karakteristikama budućeg oca svoje djece.

Bez obzira što je muškarac neorganiziran i smotan, ako ima kućnog ljubimca u ženskim će očima te njegove mane brzo izblijedjeti, a zamijenit će ih procjena da se radi o osobi koja je nježna, pažljiva i u stanju se brinuti o nekome.

Naravno, tu ima i istine - briga o kućnom ljubimcu zahtijeva svakodnevnu brigu, dosta odricanja i popriličnu organizaciju života, što su sve karakteristike koje žena želi pronaći u svom partneru.

Kako je jedno drugo istraživanje na stranicama za upoznavanje pokazalo da muškarci koji su na profilnim fotografijama bili s kućnim ljubimcem imali puno više kontakata s ženama, da ne spominjemo uspjeh - recept je tu, samo ga treba primjeniti. 

14.12.2015. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh