Metro-portal.hr

objavljeno 14.12.2015. 21:32:00
SAVJETI

Muškarci, evo što će privući žene bez problema!

Muškarci bi sigurno htjeli znati tajni recept za privlačenje žena, a kad pročitaju koliko je to jednostavno, vjerojatno će se lupiti po čelu

Pas je siguran magnet
Pas je siguran magnet (Arhiva)

Muškarci mogu postati puno privlačniji ženama od svoje konkurencije na vrlo jednostavan način - trebaju imati kućnog ljubimca.

U čemu je trik? Jednostavno, žene takve muškarce doživljavaju pažljivim i brižnim osobama, što ih čini privlačnijim od drugih jer žene automatski te karakteristike povezuju s poželjnim karakteristikama budućeg oca svoje djece.

Bez obzira što je muškarac neorganiziran i smotan, ako ima kućnog ljubimca u ženskim će očima te njegove mane brzo izblijedjeti, a zamijenit će ih procjena da se radi o osobi koja je nježna, pažljiva i u stanju se brinuti o nekome.

Naravno, tu ima i istine - briga o kućnom ljubimcu zahtijeva svakodnevnu brigu, dosta odricanja i popriličnu organizaciju života, što su sve karakteristike koje žena želi pronaći u svom partneru.

Kako je jedno drugo istraživanje na stranicama za upoznavanje pokazalo da muškarci koji su na profilnim fotografijama bili s kućnim ljubimcem imali puno više kontakata s ženama, da ne spominjemo uspjeh - recept je tu, samo ga treba primjeniti. 

14.12.2015. 21:32:00
http://metro-portal.hr/muskarci-evo-sto-ce-privuci-zene-bez-problema/95523/