« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Mršavljenje za lijenčine

Ne da vam se baš u teretanu, vježbanje vam često ide na živce i teško vam je svaki dan kuhati zdravo? Skidajte kile unatoč svemu tome!

Samo opušteno i kilogrami idu dolje
Samo opušteno i kilogrami idu dolje (FreeDigitalPhotos)
Više o

dijeta

,

vježbanje

,

mršavljenje

,

skidanje kilograma

Mršavljenje uvijek povezujemo s dijetama i vježbanjem, a kako velik broj ljudi dobro zna da neće izdržati niti jedno niti drugo, vrlo često samo odmahnemo rukom i nastavimo po starom. 

No, istraživanja su pokazala da i lijenčine mogu mršavjeti, štoviše, da neće imati velikih problema s tim. Naime, pretjerano vježbanje diže razinu kortizola, hormona stresa, koji sprema masti - oko trbuha.

>> Korisni savjeti za mršavljenje bez dijeta >>

Jednako tako, ako vježbate pola sata dnevno, izgubit ćete četiri kilograma za tri mjeseca. No, ako vježbate sat vremena dnevno, u istom ćete razdoblju izgubiti - tri kilograma! Ako u to uspijete dva puta tjedno ubaciti vježbe snage kako biste izgradili mišiće, mršavljenje je zagarantirano.

Ništa kompliciranije nije ni s prehranom. Ako povremeno zapisujete što jedete, u prosjeku ćete jesti 220 kalorija manje dnevno, što znači da ih toliko manje trebate spaliti vježbanjem. Izbjegavanje ugljikohidrata dva puta tjedno učinkovitije je od dijete s 1500 kalorija dnevno jer ne kršite nikakva pravila.

>> Savjeti za mršavljenje dr. Oza >>

Stoga, ukomponirajte u to redovan san u trajanju od osam sati i na prilično lijen i opušten način skinut ćete višak kilograma. Možda će trajati malo duže nego na dijeti, no bit će učinkovitije jer se kilogrami neće vratiti - ovakve je navike puno lakše usvojiti.

>> Najgluplji savjeti za mršavljenje >>

08.11.2014. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh