« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Mršavite bez dijete i odricanja

Ako vam se naslov čini nemogućim, razmislite malo o svojim prehrambenim navikama i poslušajte ove savjete, bit će vam drago nakon mjesec dana ...

Dijeta nije jedini način mršavljenja
Dijeta nije jedini način mršavljenja (Arhiva)
Više o

dijeta

,

mršavljenje

,

gubljenje kilograma

Višak kilograma moguće je skinuti i bez dijete, vjerovali vi to ili ne, a nekoliko savjeta koje vam donosimo jednostavno će vam omogućiti gubitak i preko dva kilograma mjesečno bez ikakvih značajnih odricanja. 

Za početak, odlučite se za neki cilj koji je jednostavan i dostižan, kako bi se lakše motivirali. Zatim napravite prvi korak - počnite stavljati povrće u sva jela - na taj način povećat ćete unos vlakana, a smanjiti broj kalorija i još ćete biti siti.

>> Mozak se može istrenirati na zdravu hranu >>

Sendviče obično ne možemo izbjeći nekim danima, no ako u njih ne stavljate sir, unijet ćete i do 120 kalorija manje po sendviču, tjedno u prosjeku 500 kalorija. Zgodna cifra, nije li?

Zaboravite na smoothije, kave s dodacima i sokove - tu ćete samo u danu unijeti i do 700 kalorija manje nego inače!

>> Kako se riješiti ovisnosti o slatkišima >>

Za kraj, obroke pripremajte sami i na taj način izbjegnite hranu iz dostave koja je puna aditiva, šećera, soli i svega onoga što lijepi kilograme na nas. Uz ovakav pristup, gubitak od dva kilograma mjesečno je lako dostižan, a i dalje ćete jesti sve ono što jedete i inače.

15.09.2014. 11:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh