« Muškarci
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
IMAJTE NA UMU

Modni promašaji koje svaki muškarac mora zaobići

Način na koji se muškarac oblači govori o njegovom ukusu, statusu i pogledu prema životu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

modni promašaji

Prihvatite ovo: vaš izgled mnogo govori o vama. Predrasuda koja je podložna subjektivnom mišljenju? Možda. Jednostavan način kako bi se međusobno kategorizirali? Definitivno

Način na koji se muškarac oblači govori o njegovom ukusu, statusu i pogledu prema životu. No postoje modni detalji, ili bolje rečeno promašaji kojima ćete poslati poruku kako ste ništa drugo nego - primitivac. Koje su odrednice takve mode. Pogledajte.

1. Sunčane naočale po noći - koji je točno smisao ovoga? Hoće li ona to smatrati misterioznim i seksi? Najgori dio ovoga su posljedice, kada vaši prijatelji objave fotografije na Facebooku, a vi budete centar javnog rugla. 

2. "Preprženi" izgled - provesti dan na plaži? Cool. Provesti dan u solariju kako bi se dobio brončani ten? Gay.

3. Podrapane traperice - ili traperice s puno detalja i prišivaka. Kada su u pitanju traperice, manje je više. Izaberite jednobojne i pravilnog kroja.

4. Podignuti ovratnik - doista želite podsjećati na Elvisa? Bez obzira koji je vaš motiv, na putu ste prema neukusu. Ne, ovako niste cool, bit ćete cool, ako spustite taj ovratnik i počnete se ponašati kao normalan muškarac, a ne filmska zvijezda.

5. Previše nakita - zlatni lančić, prstenje, naušnica, narukvica. Ok, koliko vam treba da sve to stavite na sebe? Vjerojatno dulje od bilo koje djevojke. Budite muškarac i rješite se bespotrebnih neukusnih detalja.

6. Duboki V izrez - jednostavno postoji previše mogućnosti da ovo pođe po krivu: pokazujete vaš tepih, možda muške grudi, a postoji mogućnost da vam izleti i bradavica. Kada se natječete s vašom djevojkom tko ima bolji dekolte, to postaje problem.

7. Zalizana kosa - malo gela ili birljantina u kosi sasvim je u redu, pogotovo ako se spremate u noćni provod. Ali budimo iskreni, zar doista želite izgledati kao mafijaš ili ne daj bože Josip Protega?

8. Uska odjeća - razumijemo da se proveli mnogo vremena u teretani i sada ponosno želite pokazivati vaš torzo i bicepse gdje god se pojavili. No shvatite da oko vas nisu samo žene nego i drugi muškarci kojima je iritantno gledati bradavice koje se naziru kroz vašu usku bijelu majčicu koju ste jedva navuli na sebe.

15.04.2010. 22:43:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh