« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
MYTHBUSTERS

Mitovi o bradi koji su potpuno netočni

Postoji nekoliko mitova o bradi za koje mnogi smatraju da su točni i da drže vodu, pa ih je nužno potrebno odlučno demantirati

Sve što trebate znati o bradama
Sve što trebate znati o bradama (Arhiva)
Više o

mitovi

,

brada

,

neistine

Naslušao sam se svačeg u posljednjih dvadesetak godina, kaže Gentleman Jack Lumber. Od najobičnijih poziva na brijanje, poklona u kojima su se nalazili setovi za brijanje, pa do ozbiljnih razgovora o tome da mi brada baš nije ok i da sam bolji, ljepši i mlađi ako nemam bradu.

Bilo je i poziva da odem preko Drine i da "deves'prve" sigurno ne bi nosio bradu. Sve su to elementarna stanja uma pojedinca, koji ne vide baš daleko, a zbog mira u životu takve je najbolje izbjegnut jer ne postoje ti razgovori koji bi njih uvjerili da postoji svijet kojeg oni jednostavno ne vide, ne shvaćaju.

No, također postoji nekoliko sada već mitova o bradi, a za koje mnogi smatraju da su točni i da drže vode. Imam potrebe podijeliti ih s čitateljima i odlučno demantirati.

Brada svrbi

Brada ne svrbi. Prva tri tjedna puštanja brade svrbi koža koja je isušena i koja se privikava na bradu, odnosno potrebno je da se dlake brade odmaknu od kože kako bi je prestale iritirati. Korištenjem ulja i balzama za bradu koža i brada se hidratiziraju, a rast brade pospješuje i to kratko neugodno razdoblje jednostavno nestaje.

Za trimanje brade trebate profesionalnog bricu

Za trimanje brade trebate kupaonu. Možete to sami odraditi škarama ili aparatom za trimanje. Brico je osoba kada idete korak dalje u sređivanju brade.

Zbog brijanja brada će postati jača i deblja

Neće.

Sve mitove o bradi pročitajte na portalu Gentleman.hr

02.11.2016. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh