« Kazalište
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SHOW

Luka Vidović - u Špičkovini spremamo tulum

Ovo je polu-cabaretska večer, gdje će njihova publika moći sjesti, uživati i smijati se zajedno s njima te barem nakratko, u svojim mislima, pobjeći od surove svakodnevnice

Svi u Špičkovinu!
Svi u Špičkovinu! (Arhiva)
Više o

Luka Vidović

,

Mario Kovač

,

Špičkovina

,

Što je muškarac bez trikova

Samo još kratko vrijeme dijeli nas od velike pretpremijere predstave „Što je muškarac bez trikova" u Špičkovini, koju su pripremili Luka Vidović i režiser Mario Kovač. Ukoliko još uvijek niste, osigurajte svoje mjesto u dvorani jer su mnogobrojni Špičkovčani, Zabočani, ali i poneki Zagrepčani, kojima će ovo ujedno biti idealna prilika za izlet u zagorske krajeve, već najavili svoj dolazak. Pretpremijera će se održati 18. svibnja u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD)  Špičkovina u 21.00h.

„Nisam stereotipan mađioničar koji radi s golubovima i super atraktivnim asistenticama, glavno oružje mojih trikova je moja publika, koju obožavam, a u Špičkovini ćemo napravit tulum za pamćenje"izjavio je glavni akter predstave, iluzionist Luka Vidović.

„Želimo provjeriti da li se ljudi smiju na iste „fore" kao i mi te uspjeva li ih Luka nadmudriti, baš onako kako svaki put nadmudri mene na probi"riječi su redatelja Marija Kovača.

Ovo je polu-cabaretska večer, gdje će njihova publika moći sjesti, uživati i smijati se zajedno s njima te barem nakratko, u svojim mislima, pobjeći od surove svakodnevnice. U nešto više od sat vremena predstava vam nudi desetak vrhunskih trikova, niz originalnih, šaljivih video uradaka i  do sada ne viđeni stand-up komičarski pristup.  Glazba, gluma, iluzija i odlična međusobna interakcija, čine ovu predstavu još posebnijom. 

Iluzionist koji ne napreduje i redatelj koji stagnira, udružili su svoje upitne talente nudeći vam predstavu nejasne motivacije, zbunjujuće dramaturgije i gotovo nevidljive režije isključivo iz želje za profitom i lakom zaradom. Svojim iluzijama, smicalicama i smislom za humor, ovaj će dvojac zasigurno osvojiti srca svih prisutnih, stoga, dajmo im priliku da pokažu što znaju.

Ulaznice možete kupiti po simboličnoj cijeni od 20 kuna na prodajnim mjestima:

ZABOK-Knjižnica Ksaver Šandor  Gjalski; DUBRAVA ZABOČKA 81c - Bistro Minnie; ŠPIČKOVINA 16 - Bistro Dom Herc; BEDEKOVČINA - Općinska knjižnica i čitaonica te na svim prodajnim mjestima  Eventima (cijena ulaznice 30 kuna).

Za dodatne pojedinosti molim kontaktirajte rezervacije@menart.hr.

Sve novosti možete pratiti na www.bpm.menart.hr  ili na www.menart.hr

17.05.2013. 04:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh