« Kazalište
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
CIJELI SVIJET JE POZORNICA

Luka Vidović i Atomic Dance Factory oduševili Tvornicu

U Zagrebu je danas pred više od 1000 posjetitelja predstavljen jedinstveni plesno-iluzionistički show, „CIJELI SVIJET JE POZORNICA“ u produkciji Teatra Prestige

Cijeli svijet je pozornica u Tvornici
Više o

Tvornica kulture

,

Luka Vidović

,

Atomic Dance Factory

,

Cijeli svijet je pozornica

,

Saša Krnetić

Višemjesečan i naporan rad napokon je objelodanjen na premijeri i pretpremijeri u zagrebačkoj Tvornici kulture. Obje predstave bile su dupkom pune dokazujući da je priča o ovom šarmantnom iluzionistu i talentiranoj plesnoj skupini, bila dovoljno atraktivna da u hladno jesensko jutro privuče više od 1000 Zagrepčana.

Unatoč niskoj temperaturi i vremenskoj prognozi, mnogo djece i njihovih roditelja zaputilo se u Tvornicu kako bi vidjeli što su to „skuhali" svestrani Luka Vidović i plesni prvaci Atomic Dance Factory pod umjetničkim vodstvom Saše Krnetića. Da su oduševili znatiželjnu publiku, dokazivao je spontani aplauz nakon svake točke. Svi glavni akteri predstave izvrsno su komunicirali s publikom tako da doslovno nije bilo predaha za 2000 dlanova koji su danas po prvi puta mogli pogledati „Cijeli svijet je pozornica".

Luka i Atomic Dance Factory dali su najbolje od sebe zagrebačkoj publici, pokazali da spoj modernog i tradicionalnih vrijednosti može biti itekako kvalitetan i ostvarili su jedan veliki zajednički san. Predstavi je izuzetnu notu dala bogata kostimografija za koju je zaslužna Jadranka Tomić, a zbog iznenadne bolesti Viktoriju Novosel u ulozi Edith Piaf zamijenila je Tajana Pavičević. Svi su prisutni mogli naučiti i nešto novo što je, uz zabavu, bila jedna od glavnih želja Teatra Prestige.

Nakon sinoćnjeg nastupa u Areni zajedno s Atomic Dance Factoryem, pred tisućama koji su se okupili zbog rukometne utakmice Barcelona-Zagreb, a uoči današnje premijere, Luka Vidović se na svojem facebook profilu obratio svim suradnicima te je ovu predstavu posvetio ocu: „...hvala sudbini koja me spojila sa svima vama, dobrim ljudima...i na kraju hvala mom starom.. ovo je za tebe."

Plesači Atomic Dance Factorya, Saša Krnetić i Luka Vidović tek su započeli s igranjem predstave koja bi se uskoro trebala zaputiti i u ostale dijelove Hrvatske jer ovakvu čaroliju zaslužuju sva djeca Hrvatske, a ne samo ona u glavnom gradu.

S obzirom na velik interes nakon premijere i pretpremijere, ulaznice za izvedbe 30.10. nesumnjivo će planuti pa sve pozivamo da već početkom tjedna osiguraju svoja mjesta za izvedbe sljedeće nedjelje u 10:00 i 12:45. Ulaznice možete kupiti na svim ovlaštenim mjestima Eventima ili putem www.eventim.hr po cijeni od 60 kn. Za više informacija: info@teatarprestige.hr

23.10.2011. 22:17:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh