« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
SEKSI HOROSKOP

Koji znak horoskopa pruža najveće zadovoljstvo

U seksu, kao i u ostalim područjima života, nije svejedno s kojim ćete znakom horoskopa završiti u krevetu

S kojim znakom ćete dostići vrhunac
S kojim znakom ćete dostići vrhunac (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

seksi horoskop

Ovan je znak magnetske privlačnosti, pun želje za kontrolom što znači da se jako dobro ljube. Ipak, ponekad su sebični u seksu, no ako se odlučite s njima uskočiti u krevet, očekujte vrlo intenzivan doživljaj. 

Bik ima reputaciju najmuževnijeg znaka i najboljeg ljubavnika, što zbog enormnog libida, što zbog velikog apetita za tjelesnim užicima. Ljubav mu je hrana u kojoj maksimalno uživa, stoga, ako vam se ukaže prilika, nemojte je propustiti.

Blizanci su inteligentni ljubavnici, majstori flerta koji brzo obaraju s nogu svojom dosjetljivošću. U krevetu su maštoviti, tako da dosade nema ni u tragovima, ali kako traže isto i od partnera, budite sigurni da ste dorasli tome prije nego što se upustite u igrice pod plahtama. 

Rak je najosjetljiviji i najemotivniji znak zodijaka uz Ribe, tako da kod njih pali nježan dodir i emocionalna povezanost, brižnost cijene iznad svega, a u krevetu su vrlo dobri ljubavnici.

Lav je prepun samouvjerenosti u svim aspektima života, pa tako i u krevetu gdje će uvijek preuzeti inicijativu i pokušati sve samo da vas uvjere da tako nešto još niste doživjeli. Ljubavni odnos s Lavom je stvarno nešto posebno što treba isprobati.

Djevica je puna pažnje, pa ako vam trebaju reflektori i obletavanje obožavatelja, osvojite jednog pripadnika tog znaka. Naizgled mirne, u krevetu se pretvaraju u senzualne ljubavnike koji će napraviti sve da se osjećate božanski.

Vaga je odličan ljubavnik koji želi pružiti maksimalno zadovoljstvo partneru, romantična i sentimentalna duša koja voli ispunjavati maštarije, kako svoje, tako i partnerove. Flert i eksperimenti u krevetu su im zrak i voda. 

Škorpion je spreman na sve da zadovolji svoje seksualne apetite, pa možete očekivati sve, od ludog vođenja ljubavi do iskorištavanja i manipulacije. No, njihova hipnotička privlačnost im omogućava da sve to naprave i prođu bez ogrebotina, fizičkih ili emocionalnih.

Strijelac je uvijek otvoren za eksperimente, avanturistički nastrojen znak koji je u svojoj biti djetinjast bez obzira na godine, tako da predstavlja idealnu metu za kratke i zabavne avanture.

Jarac se mora snažno zaljubiti kako bi fizička intimnost bila potpuna, tako da možete očekivati vjernog i stabilnog partnera, no uz to i nesklonog eksperimentima.

Vodenjak obožava tijela, fizičku ljubav i čudnovate, nepredvidljive razvoje događaja, a kad to kombinirate s urođenom buntovnom prirodom, budite svoji, originalni i nepretenciozni i tada vam slijedi luda zabava.

Ribe će vam pružiti zadovoljstva u nevjerojatnim količinama, jer vole udovoljavati i obožavaju sretne ljude oko sebe. 

10.12.2013. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh