« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
ZAPAMTITE

Kod žena je ove stvari nemoguće promijeniti

Da odmah krenemo u glavu - ako ste ušli u vezu nadajući se da ćete neke stvari kod partnerice uspjeti promijeniti, bolje bi vam bilo da niste ni ulazili u nju ...

Žene imaju svoj tempo spremanja, nimalo sličan vašem
Žene imaju svoj tempo spremanja, nimalo sličan vašem (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

promjene

,

karakter

Mijenjanje partnera jedna je od najglupljih stvar koje možete raditi u životu, jer ko ste ušli u vezu s tom idejom, možete se odmah oprostiti od nje ... prije nego što dobijete pedalu.

Iako su takvom ponašanju sklonije žene, ima i muškaraca koji misle da mogu neke stvari promijeniti kod svoje drage - i djelomično su u pravu. Neke da, ali ove koje slijede - ne.

Ako imate imalo iskustva sa ženama, znat ćete da postoje stvari koje svaka od njih voli raditi i na taj se način opušta. Radi li se o sapunici, čitanju ženskih časopisa, satima na telefonu ili Fejsu s gore spomenutim frendicama, nije važno, važno je da joj njena mala zadovoljstva ne kvarite. Neće ni ona vaša.

Naravno, nemojte ni za živu glavu pokušati objasniti partnerici kako biste željeli da se oblači. To jednostavno ne ide, žena ima svoj stil, promijenit će ga kada i ako ona to poželi, vi tu jednostavno nemate pravo glasa.

Prijateljice ni u ludilu ne dirajte, osim eventualno kakvom zgodnom dosjetkom koja može imati mali skriveni žalac u sebi. No, shvatiti zašto je neka njena frendica danas najbolja na svijetu, a za dva dana lažljiva kučka nemojte ni pokušati. Klimnete glavom bez komentara i idete dalje.

Nadalje, osim ako baš niste dizajner interijera s vrlo uspješnom firmom, ne miješajte se pretjerano u uređivanje životnog prostora. Neka te čudne lampe stoje gdje stoje, zavjese razmaknite ako ih baš ne volite gledati i budite fleksibilni. Ne dira ni ona vaš alat.

I na ovo ćete se morati priviknuti - njena strana kreveta je njeno carstvo. Koliko god tamo bilo jastuka, čudnih deka, životinjica od pliša ili pravih, ne petljajte se u to. Uviđavno joj vratite sve što pređe na vašu stranu kreveta i nastavite spavati.

Za kraj ostavljamo dvije stvari koje svaki muškarac treba imati zapisane u glavi od malih nogu - žene se spremaju svojim tempom, a cijene pamte selektivno, samo one koje su im važne. Jednostavno, morate se prisiliti da živite s tim ili nađite drugu koja nekim čudom to radi po vašem guštu ...

17.10.2016. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh