« Kazalište
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
TEATAR

Kazalište Tvornica lutaka u centru grada

Sa špice na plac, s placa u Grič!!! poručuju kazalištarci iz novog doma na početku Jurišićeve

Nova scena u srcu Zagreba
Nova scena u srcu Zagreba (Tvornica lutaka)
Više o

kino Grič

,

Mario Kovač

,

Leon Lučev

,

Kazalište Tvornica lutaka

,

Petra Radin

Nakon nekoliko godina lutanja, kazalište Tvornica lutaka napokon je našlo dom u kojem ćete se osjećati kao kod kuće! Prekrasan topao prostor i bojama razigran interijer kultnog kina Grič zasigurno će vas ostaviti bez daha i jednostavno zaraziti svojom pozitivnom energijom.

Stoga Vas s velikim osmjehom na licu pozivamo na prvu ovogodišnju matineju, višestruko nagrađivanu predstavu "Grašak na zrnu kraljevne", redateljice Anice Tomić, koja će se održati ove subote, 5 siječnja u kinu Grič (Jurišićeva 6) s početkom u 11 sati. Ulaz besplatan.

Tom prigodom ujedno ćemo i otvoriti novu kazališnu scenu Grič te se oprostiti od starog ravnatelja i s veseljem zapljeskati novom, predajom Bajkobaklje. Leone velika ti hvala, a Kovač, dobro nam došao!!!

Svoja mjesta za "Graška na zrnu kraljevne", možete rezervirati na 098 614 977 ili 091 524 23 23.

O budućoj ravnateljskoj fotelji nekoliko prigodnih riječi kazao je nasljednik Leona Lučeva, Mario Kovač: "Izrazita mi je čast preuzeti mjesto ravnatelja od cijenjenog kolege Leona . Želja mi je da Tvornica lutaka postane konstantna kvaliteta hrvatskog glumišta i lutkarstva, a kino Grič mjesto na koje će se mnoge obitelji s djecom iznova vraćati i uživati u kazališnim čarolijama".

Jedna od osnivačica teatra, glumica Petra Radin, najavila je novu kazališnu sezonu: "Izuzetno sam zadovoljna programom koji smo kao tim, na čelu s ravnateljem, osmislili za ovu sezonu pa bih stoga izdvojila komični musical s naglaskom na ekologiju odnosno zaštićene hrvatske životinjske vrste, predstavu o sudbini Gričke vještice i naravno naše stalne kazališne postave (Blago, Mala zelena gusjenica, Piratska akademija,Čarobni osmijeh, Fora škola, Komadić, Grašak na zrnu kraljevne i mnoge druge).

Pripremili smo također i izlete u večernji program - predstavu Radio Tesla - o našem najpoznatijem genijalnom umu, najnoviji projekt "Google translait ili o nesporazumu - kazališnu sapunicu s lutkama na napuhavanje, autorice Danijele Stanojević Majerić te Dane monodrame."

Također nastavljamo s edukacijskim programom koji obuhvaća kazališne, filmske, likovne te lutkarske radionice za djecu. Sve informacije moći ćete uskoro potražiti na našim internetskim stranicama www.tvornicalutaka.hr.

SUBOTNJE  MATINEJE U VELJAČI, 11h /  cijena ulaznice: 25kn

12.2. / Grašak na zrnu kraljevne

19.2. / Blago

26.2. / Piratska akademija

01.02.2011. 19:37:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh