« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
IDEJE

Kamo odvesti dragu ljeti?

Pokažite joj svo znanje u kušanju vina, igranju minigolfa ili je jednostavno šarmirajte svojim kulinarskim umijećem

Odvedite dragu u prirodu
Odvedite dragu u prirodu (Arhiva)
Više o

muškarci

,

izlazak

,

ideje

,

piknik

Odlazak u prirodu, do obližnje rijeke, jezera, mora, planine, šume idealna je aktivnost da pokažete svoju muškost i znanje paljenjem logorske vatrice, snažnim zaveslajima na jezeru ili divljoj rijeci te budete stijena svojim boljim polovicama kad ih preplaše plaha šumska stvorenja. Pokažite joj svo znanje u kušanju vina, igranju minigolfa ili je jednostavno šarmirajte svojim kulinarskim umijećem.

Donosimo vam nekoliko ideja u kojima ćete sigurno pronaći jednu i dvije u kojima ste na domaćem terenu.

1. Vožnja biciklom - ne samo da je vožnja bicikla sve popularnija, već je ujedno i idealna rekreacija za dvoje, a i za skidanje zimskih zaliha za prošle hladne dane. Stoga uzmite dva bicikla ili jedan, kakav običaj već imate i uputite se vožnju. Nema veze da li je to gradska vožnja, ali svakako preporučamo da se jednostavno odvedete u obližnju prirodu, koja je već na 15 minuta vožnje od manjih gradova i naselja te uživajte dan u prirodi, vožnji biciklom i boljoj polovici.

2. Planinarenje - nije nužno da osvojite Triglav, ali sat vremena šetnje na Ivančicu, Medvednicu, Ravnu Goru ili neku drugu pitomu planinu ostaviti će pozitivan dojam, a vas neće baciti u nezgodnu poziciju pred boljom polovicom jer je to nešto što i mala djeca mogu prohodati. Prekrasni pogledi i svježi zrak će vas opet zbližiti s prirodom i pokazati da bez nje nismo ni zamišljeni živjeti. Šetnja ne samo planinama, već prirodom, uz rijeku, jezero, more odlična je i anti stresna terapija za vas oboje.

3. Mini golf - malo natjecateljskog duha u ovom sportu gdje nije potrebno nikakvo iskustvo je uvijek dobro došlo. Provest će te dan zajedno, vani, vjerojatno se nasmijati do suza i ugodno osjećati. Pa to je i cilj, za ne? Doduše ni pravi golf nije na odmet, samo će vam dobro doći nešto iskustva, ili možete zajedno učiti udarati loptici.

Svih dvadeset ideja pročitajte na portalu Gentleman.hr

13.06.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh