« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
SAVJETI :)

Kalorične namirnice koje - skidaju kilograme

Punomasni mliječni proizvodi i crveno meso sadrže linolnu kiselinu koja pomaže u redukciji masnog tkiva, odnosno mršavljenju

Crveno meso pomaže pri mršavljenju
Crveno meso pomaže pri mršavljenju (Arhiva)
Više o

kalorije

,

mršavljenje

,

namirnice

,

crveno meso

,

jaja

,

avokado

,

orašasti plodovi

,

visokokalorična hrana

Višak kilograma loš je za naše tijelo, osobito srce koje mora jače pumpati krv te kosti koje moraju nositi težinu tijela. Osim toga, višak kilograma opterećuje i samopouzdanje.

Kako biste se dobro osjećali u svome tijelu, ne trebate ići na isposničke dijete i opterećivati se brojanjem kalorija. Dovoljne su male korekcije u prehrani i dnevnoj rutini kako biste vrlo brzo vidjeli rezultate.

Sitnim koracima do velikih rezultata

Izbacite iz prehrane slatkiše i bijelo brašno (ili za početak barem smanjite njihov unos), a u prehranu uvedite visokokalorične namirnice poput punomasnih mliječnih proizvoda te mesa i domaćih ulja poput maslinovog ili bučinog

Punomasni mliječni proizvodi i crveno meso sadrže linolnu kiselinu koja pomaže u redukciji masnog tkiva, odnosno mršavljenju. Još jedna dobra stvar kod linolne kiseline je ta što utječe na oblikovanje tijela izgradnjom mišića. Zanimljivo, zar ne? 

Tu su još i avokadoorašasti plodovi i jaja. Svi oni obiluju nezasićenim masnim kiselinama koje, što je ovdje najvažnije, sprječavaju prejedanje i čine nas sitima. Uz to obiluju hranjivim sastojcima. Primjerice, avokado ima triput više kalija od banane.

Očito nije sve u brojanju kalorija...

28.07.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh