« Život
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
IGRICE

Kako znati da ste pretjerali s flertom

Flert je omiljena zabava mnogima, no u određenim trenucima treba se znati povući, pa evo znakova da ste definitivno pretjerali

Flertate li uvijek s istom osobom?
Flertate li uvijek s istom osobom? (Shutterstock)
Više o

flert

,

flertanje

,

uspješan flert

,

pravila flerta

Flert nije tabu, štoviše, ima parova koji misle da je u njemu nema ništa loše, no flert u određenim trenucima prestaje biti bezazlen i prelazi granice koje smo si sami nekad postavili.

Recimo, najjasniji znak vam je strah da će vas partner uhvatiti u flertu. To je vrlo jasan alarm da ste prešli granicu i da je krajnje vrijeme da prekinete. Jednako tako, kad se kemija između vas i partnera u flertu može osjetiti tako da je i drugi primjećuju, to je dobar znak da je seksualna napetost na vrhuncu i da uskoro možete prijeći s riječi na djela. Naravno, prestanite odmah.

>> Flert - kako ga doživljavaju muškarci, a kako žene >>

Ako uvijek flertate s istom osobom, vrijeme je da se zapitate zašto je tako - je li vam partner dosadio ili vam je ta osoba privlačnija od partnera toliko da ste u stanju riskirati prekid zbog nje?

>> Internetski flert - kako se ponašati >>

Loš znak je i ako nakon flerta osjećate da ste popunili neku prazninu u sadašnjoj vezi, jer onda nije na najboljem putu.

Sve u svemu, budite oprezni ...

24.10.2014. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh