« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Kako zadržati pravog muškarca

Uskraćivanje seksa nije baš popularno u muško-ženskim odnosima, no savjetnici za veze to preporučuju - na samim počecima

Dug je put do prave ljubavi
Dug je put do prave ljubavi (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

seks

,

prava ljubav

,

oksitocin

,

pravi muškarac

Prava ljubav i pravi muškarac ne nalaze se tek tako, na svakom uglu, pa većina žena tome teži dobar dio svog života. No, u čemu je tajna neuspjeha? Stručnjakinje za veze Alessandra i Cristina Conti došle su do zaključka koji možda zvuči čudno, ali podaci govore da su u pravu.

Naime, njihov je zaključak nakon dugogodišnjeg iskustva sa ženama jednostavan - kad pronađete pravog muškarca i želite dugu vezu s njim - nemojte se seksati s njim, barem ne dok od veze ne dobijete ono što želite.

>> Prava ljubav nalazi se dva puta u životu >>

Prema njihovoj teoriji, kad muškarac dobije ono što je on htio - seks, misli da je njegovo ponašanje do tada bilo ispravno pa će se truditi točno toliko koliko je i prije, ili čak i manje, kako bi održao tu situaciju. No, žene su u toj trenutku još daleko od onoga što žele, pa je raskid veze neminovan.

>> 10 znakova prave ljubavi >>

Kako ga onda zadržati? Prvo, morate mu pokazati da niste jednake kao i ostale cure i da se oko vas treba više potruditi. Naravno, cijelo vrijeme izlazite s njim i radite ono što biste radili na prvim spojevima, samo dulje. Kad se napokon poseksate, seks će biti puno bolji.

>> Jeste li spremni za pravu ljubav >>

Za kraj, bježite od oksitocina, hormona ljubavi koji se izlučuje tijekom orgazma. Naime, on izaziva osjećaj privrženosti i spušta vam standarde, a to sigurno ne želite ...

22.12.2014. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh