« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
BAŠ TAKO

Kako usrećiti ženu bez puno kompliciranja

Nešto od ovoga možda već činite, a da uopće niste svjesni toga koliko žene raduju ovakvi mali znakovi pažnje

Ukratko, kako biti džentlmen
Ukratko, kako biti džentlmen (Arhiva)
Više o

žene

,

savjeti

,

kako usrećiti ženu

Znate li kako obradovati dragu? Ako vam to baš ne ide od ruke, tu je Cheat Sheet i njihovih sedam jednostavnih savjeta. Pročitajte dobro, možda nešto od toga već radite, a niti ne znate da je to toliko dobro.

Otvorite joj vrata - zvuči staromodno, no ova mala pažnja oduševit će svaku ženu, baš kao i svaka takva "sitnica".

Platite račun (ne nužno uvijek) - tu i tamo je lijepo inzistirati da baš vi platite kavu. To joj daje osjećaj da brinete o njoj, i da vam je bitno da ona to zna. Žene zato češće vole muškarce iznenaditi drugim stvarima, jer se primjerice sjete kupiti im sok za koji znaju da ga volite, ili vam usput donesu pečene kestene iz grada jer znaju da ih obožavate jesti.

Ponudite joj da vi vozite - i ako vam djevojka ili supruga vole voziti, nije loše ponuditi tu i tamo da vi ipak vozite. Ne morate niti zahtijevati da vi vozite, no žene vole znati da je muškarac dovoljno samopouzdan preuzeti inicijativu.

Budite svjesni njezinog ponašanja u javnosti - nemojte zaboraviti da je vaša djevojka i društvu vaših prijatelja i dalje samo - vaša djevojka. Dakle, ako ste u društvu koje vas poznaje, ne znači da joj je najugodnije sjediti sama kraj vašeg poznanika koji je još i pod utjecajem alkohola. Slobodno zamijenite sjedala i osluškujte ako vam govoriu da "joj je malo hladno". Možda joj ovo jednostavno nije najdraži izlazak za ostati do jutra.

Podsjetite je da ste sretni što je imate - ljubomora je prirodna emocija, i dok se kod nekih parova pojavi "svake prijestupne godine", kod drugih pak predstavlja pravi problem. No, ne možete očekivati da će vam djevojka biti presretna ako se na nekom tulumu pola sata zapričate s vašom prijateljicom. Dovoljno je da tijekom razgovora samo zagrlite scvoju djevojku oko struka ili ramena da joj date do znanja da vam je stalo do nje, ali i da drugi vide da je tako.

Obavite nešto bez da vas se to traži ili moli -ako vidite da se suđe nakupilo na sudoperu, ne morate uvijek čekati suprugu da to napravi, ili ako vam je djevojka pripremila večeru kod kuće, ponudite se da joj pomognete u pospremanju stola. još bolje - kada ona završi s jelom i počne posremati stol, vi joj uskočite u pomoć, bez pitanja treba li je.

Planirajte viđanja, i držite se toga - nemojte davati lažna obećanja i najave o tome da ćete se vidjeti, a onda ih nonšalantno odgoditi kao da su bila "usputna" i "dodatna" destinacija. Žene se raduju susretima, a isto tako često pomjeraju svoje obaveze i druženja jer ostavljaju prostor za spoj koji ste dogovorili. Ako ona može biti pouzdana, budite i vi.

13.10.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh